Nem félek az OOP-től!

Az OOP, avagy az Objektum Orientált Programozás sokaknak egy mumus. Ha megértjük, hogy valójában nincs olyan program, amihez mindenképpen OOP-ra van szükség, és az OOP elvileg csak megkönnyíti az életünket, másképp fogjuk látni a Mátrixot :)

OOP nem kell, de néha jó ha van. Ezzel a szellemiséggel vágunk bele a kétrészes tanfolyamba, ami körbevezet minket a Python OOP-s világában.

Tudnivalók a tanfolyamról

 • Szükséges előismeretek

  Alapvető Python használat kelleni fog, ezt a Python útvonal tanfolyamaival könnyedén meg tudod szerezni.

 • Kinek ajánljuk?

  Mindenkinek, aki Pythonnal foglalkozik, még akkor is ha nem tervezed használni kisebb projectjeidben. Ha fejlesztőnek tanulsz, akkor természetesen kötelező!

 • Mi leszek, ha nagy leszek?

  Megismered az OOP alapvető előnyeit, gyakorlati tudást szerzel Pythonban.

Értékelések

 • OOP-ről emberi nyelven

  József Venczel

  A tanfolyam kellőképpen humoros és kellőképpen szakmai. Könnyen érthető, gyorsan elsajátítható. Ez igaz a Python sorozat minden eddigi tagjára. Sokat tanulta...

  Több megjelenítése

  A tanfolyam kellőképpen humoros és kellőképpen szakmai. Könnyen érthető, gyorsan elsajátítható. Ez igaz a Python sorozat minden eddigi tagjára. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

  Kevesebb megjelenítése
 • Ilyen egy tökéletes tanfolyam

  Garamhegyi Gábor

  Nagyon célratörő, világos, és jól érthető módon vezet be az objektum orientált programozás rejtelmeibe! A kiválasztott példa motiválja a tanulókat az ismeret...

  Több megjelenítése

  Nagyon célratörő, világos, és jól érthető módon vezet be az objektum orientált programozás rejtelmeibe! A kiválasztott példa motiválja a tanulókat az ismeretek megtanulására.

  Kevesebb megjelenítése
 • Tökéletes

  Gábor Berecz

  De tényleg tökéletes, érthető anyag.

  De tényleg tökéletes, érthető anyag.

  Kevesebb megjelenítése
 • python oop kezdő

  Dudás Erika

  Érthető, követhető, megfelelő nehézségű egy pythonban kezdő számára.

  Érthető, követhető, megfelelő nehézségű egy pythonban kezdő számára.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Péter Litkei

  Litkei Péter

  AI expert

  Anyatejjel szívtam magamba az informatikát, Basic, Pascal, Delphi, .NET C#, Smalltalk után Pythonban élem az életem, a C mindig jó barát volt, a JavaScriptől ódzkodom, a HTML-hez kontár módon értek. A hálózatok mindig is érdekeltek, a Doom-ot még IPX/SPX-szel játszottuk hálóban. Mindig is vonzott a hackelés, jó móka volt az ARP poisoning, sokszor debuggolok Wiresharkkal meg Burppel, bár saját, élesben bevetett exploitot még nem írtam. Az SQL mindig ott volt mint jó társ, ma pedig körülöttem, és ahogyan világ körül is, az AI lebeg. Értem, hogy egyenlőre még nincs mesterséges intelligencia, nem kell félni! Hogy holnap mi lesz? Azt csak a NetAcademia tudja :P