Magunkról

Mindenki értelmes, társadalmilag hasznos és élvezetes munkára vágyik. Az informatika olyan iparág, ahol ez elérhető, ha a megfelelő tudás birtokában vagyunk.

Nekünk az a küldetésünk, hogy ezt a tudást elérhetővé tegyük.

Naprakész tudás

Az informatika akkor is változik, amikor alszunk. Lépést tartani csak megfelelően átgondolt, tömör képzésekkel tudunk.

Korlátlan hozzáférés

Az online oktatás lebontja a téridő korlátait, így térben és időben szabadon, akár utazás közben is tanulhatunk.

Kompakt tananyagok

Meglepő, de ha az élő oktatás sallangjait elhagyjuk, a tananyag a tizedére esik össze. Ez tízszeres tanulási tempót is jelent!

Powered by Training360

A NETAcademia mögött Magyarország piacvezető oktatási cége áll, a szakmaiságot több évtizedes tapasztalat garantálja.

Training360 weboldala

Társadalmi szerepvállalás

Ingyenes lehetőséget biztosítunk a középiskolai tanárok továbbképzéséhez, díjmentesen tettünk elérhetővé informaika érettségi felkészítő anyagunkat és egyetemekkel állapodtunk meg informatikai kurzusaik online megvalósításáról. A társadalmi felelősségvállalás teljes tudatában folytatjuk munkánkat.

Tanároknak

Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű játékot ilyen sok lépésből lehet elkészíteni. Szerencsére teljesen érthető volt minden! Sőt, olyan szinten lekötött, hogy észre se vettem, hogy milyen gyorsan elrepült az idő! Csak így tovább!

PONG játék megírása Pythonban egyszerűen
B. Kristóf

Nagyon szuper tanfolyam. Humorral fűszerezett előadások, jó minőségű hang-, és videóanyag. Nagyon kellemes a tanulás Cserkó József előadásával. Köszönöm.

HTML 5 reloaded (classic)
R. Ildikó

Jól tematizáltan lépésről lépésre és lényegre törően mutatja be a Nagios alapjait. Ha üzemeltetéssel foglalkozol és még nincs valami már bevezetett monitorozó rendszered, akkor mindenképpen egy kötelező darab, beindítja a fantáziád! Nézem a következő tanfolyamot a témában! :)

Nagios - 01 - Alapok
K. Rudolf