Oktatás a nagyvilágban

Bár az internetnek köszönhetően 152 országban vagyunk jelen, Magyarország kiemelkedő helyet kap az életünkben. A sztori itt indult, a cég 20 éven át volt "echte" magyar. Itt kísérleteztük ki a blabla-mentes online oktatási módszertant is. Borneó és Celebesz magyar volt, és magyar lesz - valamint a netacademia.hu weblap is.

Küldetésünk

Mindenki értelmes, társadalmilag hasznos és élvezetes munkára vágyik. Az informatika olyan iparág, ahol ez elérhető, ha a megfelelő tudás birtokában vagyunk. A mi küldetésünk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a szükséges tudást, hogy részt vehessen egy ilyen tündérmesében.
  • Naprakész tudás

    Az informatika akkor is változik, amikor alszunk. Lépést tartani csak megfelelően átgondolt, tömör képzésekkel tudunk.

  • Korlátlan tanulás

    Az online oktatás lebontja a téridő korlátait, így térben és időben szabadon, akár nyaralás közben is tanulhatunk.

  • Tízszeres tempó

    Meglepő, de ha az élő oktatás sallangjait elhagyjuk, a tananyag a tizedére esik össze. Ez tízszeres tanulási tempót is jelent.

Akik velünk tanulnak

AUDI
Telekom
UPC
OTP
Bonduelle

A GDP növelése, kis hazánk felvirágoztatása

A fizetésed, a hazai közszolgátatások színvonala és mindannyiunk életszínvonala az ország jövedelemteremtőképességének (GDP) függvénye. Az informatika az egyik legnagyobb jövedelemtermelőképességű iparág, a munkaerőhiány pedig jelentős. Ezzel egyidőben vidéken óriási a munkanélküliség. Ennek nem kell így lennie. Hatékony, otthonról elvégezhető oktatásunk az egyetlen valós kitörési lehetőség ebből az ördögi körből.
Watch Intro Video

Ügyfeleink véleménye

Tóth Zoltán, az Union biztosító informatikai és folyamatszervezési igazgatója megosztja személyes tapasztalatait az online oktatásról

Társadalmi szerepvállalás

Ingyenes lehetőséget biztosítunk a középiskolai tanárok továbbképzéséhez, és egyetemekkel állapodtunk meg informatikai kurzusaik online megvalósításáról. A társadalmi felelősségvállalás teljes tudatában folytatjuk munkánkat.