Oktatás a nagyvilágban

Bár az internetnek köszönhetően 152 országban vagyunk jelen, Magyarország kiemelkedő helyet kap az életünkben. A sztori itt indult, a cég 20 éven át volt "echte" magyar. Itt kísérleteztük ki a blabla-mentes online oktatási módszertant is. Borneó és Celebesz magyar volt, és magyar lesz - valamint a netacademia.hu weblap is.
Oktatás a nagyvilágban

Küldetésünk

Mindenki értelmes, társadalmilag hasznos és élvezetes munkára vágyik. Az informatika olyan iparág, ahol ez elérhető, ha a megfelelő tudás birtokában vagyunk. A mi küldetésünk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a szükséges tudást, hogy részt vehessen egy ilyen tündérmesében.
Küldetésünk
 • Naprakész tudás

  Az informatika akkor is változik, amikor alszunk. Lépést tartani csak megfelelően átgondolt, tömör képzésekkel tudunk.

 • Korlátlan tanulás

  Az online oktatás lebontja a téridő korlátait, így térben és időben szabadon, akár nyaralás közben is tanulhatunk.

 • Tízszeres tempó

  Meglepő, de ha az élő oktatás sallangjait elhagyjuk, a tananyag a tizedére esik össze. Ez tízszeres tanulási tempót is jelent.

Akik velünk tanulnak

 • AUDI
 • Telekom
 • UPC
 • OTP
 • Bonduelle

A GDP növelése, kis hazánk felvirágoztatása

A fizetésed, a hazai közszolgátatások színvonala és mindannyiunk életszínvonala az ország jövedelemteremtőképességének (GDP) függvénye. Az informatika az egyik legnagyobb jövedelemtermelőképességű iparág, a munkaerőhiány pedig jelentős. Ezzel egyidőben vidéken óriási a munkanélküliség. Ennek nem kell így lennie. Hatékony, otthonról elvégezhető oktatásunk az egyetlen valós kitörési lehetőség ebből az ördögi körből.
A GDP növelése, kis hazánk felvirágoztatása
Watch Intro Video

Ügyfeleink véleménye

Tóth Zoltán, az Union biztosító informatikai és folyamatszervezési igazgatója megosztja személyes tapasztalatait az online oktatásról

Társadalmi szerepvállalás

Ingyenes lehetőséget biztosítunk a középiskolai tanárok továbbképzéséhez, és egyetemekkel állapodtunk meg informatikai kurzusaik online megvalósításáról. A társadalmi felelősségvállalás teljes tudatában folytatjuk munkánkat.
Társadalmi szerepvállalás