Ingyenes előfizetés informatikatanároknak

A NETAcademia Standard csomag összes (450+) tanfolyama ingyenesen elérhető a hazai informatikatanárok számára! Ha van már kuponkódod, kattints és váltsd be!

Már van kuponom!

A kezdeményezésről

Hiszünk abban, hogy az informatika az alapműveltség része kell, hogy legyen, s ebben meghatározó az, amit a mostani 18 év alattiak megtanulhatnak. Ezért úgy döntöttünk, hogy az infotanárok számára – akik képesek a fiatal generáció tudását ezen a területen szélesíteni – teljes körű hozzáférést adunk a tanfolyamainkhoz. Így az általános- és középiskolákban a pedagógusok ugyanazt a tudást szerezhetik meg, ami az aktuális informatikai műveltség része, vagy éppen ahhoz kell, hogy valaki informatikussá váljon a piacon legkeresettebb területeken.

Informatikatanár vagy?

Lépj be az ITMP Klubba, és igényeld a kuponkódodat!

A klub regisztrációkor az aktív informatikatanári státuszt partnerünk, a HTTP Alapítvány ellenőrzi. Keresd fel az Infotanár Mentor Program (ITMP) honlapját, a regisztrációval együtt kérd a NetAcademia előfizetést. Az azonosítás után kapsz egy kupont, amivel visszatérve nálunk ingyenesen "megveheted" a NetAcademia összes tanfolyamát egy évre.

Irány az ITMP klub!