Gondolatolvasás!

A NetAcademia, mint komoly intézmény kizárólag hivatásos jósnőkkel dolgozik együtt az ügyfelek gondolatainak kitalálásában
Gondolatolvasás!

Kitaláljuk, hogy mi a gondod!

 • Nem tudok belépni az új weblapon, mert nem fogadja el a jelszavamat.

  A régi és az új rendszer között nincs kapcsolat. Mintha két külön világ lenne. Külön user, külön jelszó, külön tanfolyamok.

 • Értem/nem értem. És most mit tegyek?

  Az új rendszerben felül kell csapni a jelszót (az „elfelejtettem a jelszavam” funkcióval), mivel a jelszavakat nem vittük át (mert titkosítva voltak).

 • Megpróbáltam a jelszót lecserélni, de azt mondja, nincs ilyen felhasználó

  Az meglehet. Csak az érvényes Ultimate-előfizetéssel rendelkezők emailcímet vittük át. A többieknek új regisztrációt kell csinálniuk.

 • Nekem minden tanfolyam fizetősnek látszik, pedig van előfizetésem

  Ha bejelentkezel, a felső menüben megjelenik egy Vezértlőpult menüpont, arra kattintva eléred az előfizetéshez tartozó tanfolyamokat.

 • Nem látom az új rendszerben, mikor jár le az előfizetésem.

  Tényleg nem. A régi előfizetések adatai a régi rendszerben maradtak. Ott lehet őket ellenőrizni. De ettől még működnek az újban.

 • Mikor fogjátok az új rendszerbe átemelni a régi tanfolyamokat?

  Nem fogjuk. A rigéeknek a régi rendszerben a helyük. Nyugdíjaztuk őket. Az új rendszerben csak az új tanfolyamok vannak, és csak azok is lesznek. A régi tanfolyamokat a régi netacademián találod, itt:   https://app.netacademia.hu

 • Találtam egy tök jó kis tanfolyamot a régi weblapon. Hogyan tudom megvásárolni?

  Sehogy. A régi weblapon lévő régi tanfolyamokat 2018. december 31-én nyugdíjaztuk. Azért, mert teljesen más, sokkal hatékonyabb tananyagkészítésre tértünk át. A régi anyagokat újrakészítjük az új stílusban, és úgy lesznek ismét elérhetőek.