Ügyfélszolgálat

Elakadtál? Segítünk!

Írj nekünk

Gyakran ismételt kérdések

A Vezérlőpultot leváltotta a Tananyagaim menüpont, amit a jobb felső sarokban a neved melletti lenyíló menüben találsz meg.

A profilodban a Tananyagaim menüpontban az összes tananyag kártyáján megjelenik, hogy meddig érhető el számodra. Ha valami mégsem stimmel, írj nekünk a fenti gombra kattintva!

Csak rajta! A rendszer önkiszolgáló, a profilodban az Alapadatok menüpontban megteheted.

Ha bejelentkezel, jobb fent megjelenik a profilod, arra kattintva a Tananyagaim menüpontban eléred az előfizetéshez tartozó tanfolyamokat.

Igen! Írj nekünk a fenti zöld gombra kattintva!

A régi, élő oktatásainkról készült felvételeink, melyek még más szellemiségben készültek és már nem frissülnek, a tananyag címében "(classic)" jelzést kaptak. Előfordulhat, hogy a videóik sorrendje nem megfelelő, vagy a letöltések hiányosak. Az esetleges hiányokat sajnos már nem tudjuk pótolni. Hogy miért váltottunk módszertant, arról bővebben itt olvashatsz.

A Training360 Oktatóközpont által készített tananyagokat a címeikben "(T360)" jelzéssel láttuk el. Ezek a Training360 üzleti ügyfeleinek készült tananyagok sok esetben több elméletet tartalmaznak és gyakran hosszabb videókból is állnak.