Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2016-ból

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Értékelések

 • Érdemes megnézni

  Zoltán Fábián

  Nem csak a programozás technikájáról szól, hanem értékes eszközöket is megmutat, amelyekkel gyorsabb és jobb minőségű weblakpokat lehet készíteni. Mindenkine...

  Több megjelenítése

  Nem csak a programozás technikájáról szól, hanem értékes eszközöket is megmutat, amelyekkel gyorsabb és jobb minőségű weblakpokat lehet készíteni. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot.

  Kevesebb megjelenítése
 • HTML 5 reloaded (classic): Nekem így tetszett

  László Tiborné Szmolka

  Kiváló! Köszönet érte!

  Kiváló! Köszönet érte!

  Kevesebb megjelenítése
 • Öreg, de nem vén....

  Horvath Peter

Oktató

 • József Cserkó

  Cserkó József

  fater

  A NetAcademia egyik törzstagja vagyok, már jópár éve felfedeztek. Főleg a Webes cuccokat szeretem, de ha a szükség úgy hozza nem vetem meg a Pythont vagy az Androidot sem. Szerintem mindegy, mit tanul az ember, csak tanuljon. Ha valami újat betettem a memóriába, biztos hogy rövid időn belül szükség volt rá. Lényeg, hogy legyél tisztában az új dolgokkal és: "Bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport!"