Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2017-ből

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Oktató

 • Gábor Plesz

  Plesz Gábor

  C#/.NET

  Full-stack C# fejlesztő vagyok, idén már 30 éves tervezési, fejlesztési, adatbázis, devop és üzemeltetési tapasztalattal, erős matematikai alapokkal. Elsősorban Windows környezetben dolgoztam, de az utóbbi néhány évben előfordult, hogy több platform (Linux/Raspberry PI/Android/iOS) szolgáltatásait integrálom. Mivel minden nap kódolok, minden érdekel, ami a fejlesztéshez kapcsolódik, akár egyszerűbbé teszi életünket, akár valami "jövős" dolog.

Social proof: reviews

 • DevOps Azure-on (classic) Az értékelés címe

  Gergely Jakab

  Tetszett, ahogy a dolgok szintezettségét, összetettségét, hierarchiáját világította meg az Oktató. Ahogy magyarázta a különböző összefüggéseket a különböző p...

  Több megjelenítése

  Tetszett, ahogy a dolgok szintezettségét, összetettségét, hierarchiáját világította meg az Oktató. Ahogy magyarázta a különböző összefüggéseket a különböző példákkal, hogy mi működik és miért, és mi az ami nem lenne szerencsés, és miért is nem. Mindenképpen hasznos volt.

  Kevesebb megjelenítése