Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2016-ból

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Oktató

 • Péter Zsíros

  Zsíros Péter

  Senior security-oktató

  Zsíros Péter a hazai IT Security-oktatás fenegyereke, aktív etikus hacker, igazságügyi szakértő és tanár. Péter emellett kutatás-fejlesztéssel is foglalkozik, szintén biztonsági területen. Tudását minden fórumon igyekszik megosztani, tanfolyamokon, konferenciákon, élőben és online.
 • József Cserkó

  Cserkó József

  fater

  A NetAcademia egyik törzstagja vagyok, már jópár éve felfedeztek. Főleg a Webes cuccokat szeretem, de ha a szükség úgy hozza nem vetem meg a Pythont vagy az Androidot sem. Szerintem mindegy, mit tanul az ember, csak tanuljon. Ha valami újat betettem a memóriába, biztos hogy rövid időn belül szükség volt rá. Lényeg, hogy legyél tisztában az új dolgokkal és: "Bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport!"

Social proof: reviews

 • Régi videók, új értékelés:)

  László Murzsicz

  Ez volt az első netacadémiás kurzus amit végig néztem és csináltam. Tudom hogy ez egy 3 éves video, ezért a technológia dolgokra nem reagálnék, nekem így is...

  Több megjelenítése

  Ez volt az első netacadémiás kurzus amit végig néztem és csináltam. Tudom hogy ez egy 3 éves video, ezért a technológia dolgokra nem reagálnék, nekem így is hasznos volt, régi verziók helyett újakat használtam. Ami nem tetszett: -Van néhány videó ami nincs jó sorrendben ! -A videók címét átlehetett volna írni, hogy ténylegesen fedje azt, amit tartalmaz -Az oktató néhányszor hibázok, ezek javarészt tetszettek, mert velem is előfordulhatnak ilyen hibák, ily módon ez is egy kis codefix tapasztalat, viszont az üresjáratokat kilehetett volna vágni, amikor semmi nem történik. - Az élő közvetítés néhol megcsúszik, ami nem gond, hisz előfordulhat. Viszont ezek a felvételek már nem élők, nem értem miért nem lehetett megszerkeszteni a videókat, amiket pl. egy egyszerű sony vegassal is meglehet tenni. - A hang minősége van ahol nagyon rossz minőségű, ezek alá nem lehetne egy új hangsávot felvenni ? Pl. egy fapados megoldási javaslat: legépelni amikor beszél az oktató, majd kinyomtatni, és az oktató normális körülmények közt felolvasná esetleg a papírról a szöveget, miközben nézi a videót némán, majd a videó alá ezt az új hangsávot berakni. Összességében szeretném megköszönni, hogy felkerültek ide ezek a videók.

  Kevesebb megjelenítése