Már csak ennyi időd van díjmentes hozzáférést szerezni a tananyaghoz:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00Másodperc
A teljes tananyagot szeretném megkapni!

Miből áll a tananyag?

A tananyag fejlesztése során arra törekedtünk, hogy minden info érettségizni készülő diák könnyen és gyorsan megtalálja benne, amit keres, illetve, hogy a benne lévő tesztekkel mindenki ellenőrizni tudja a tudása sarokpontjait, függetlenül attól, hogy közép- vagy emelt szintű érettségit tervez tenni.

 • Rövid, videós tananyagok, melyek az egyes témakörök kidolgozását mutatják be.

 • A videók szövegkönyve, illetve az előadások prezentációi.

 • A legfontosabb linkek összegyüjtve egy helyen.

 • Rövid tudásellenőrző tesztek.


Iratkozz fel info érettségi hírharsonánkra, és készülj velünk az érettségire! Hogy miért éri meg feliratkozni?

 • Díjmentes hozzáférést kapsz a teljes Informatika érettségi felkészítő tananyaghoz.
 • Az elsők közt értesítünk, amint új tartalmak vagy fejezetek válnak elérhetővé.
 • Még ez sem elég érv? Akkor mit szólsz ehhez: az első 1 000 feliratkozó díjmentesen részt vehet az első online info érettségi konzultációnkon!

Subscribe

* kötelező megadni
 
 
 
 

Bármikor le tudsz iratkozni a a hírlevélről a hírlevél alján található linken keresztül.

A csapat a tananyag mögött

A tananyagot megalkotó Training360 csapata immáron 10 éve képzi az ország legjobb szakembereit és vezetőit. Oktatói és trénerei mind gyakorló szakemberek. Segítségükkel évente több mint 10000 ember szerez új tudást valamilyen területen. 

2020 áprilisa óta az elektronikus képzések terén éllovas NetAcademia és a Training360 gárdája közösen dolgozik azon, hogy a tudásmegszerzést minél szélesebb körben elérhetővé tegye. 

Ezt a célt segíti a két cég hatalmas e-learning könyvtára, mely több mint 600 magyarnyelvű e-learning tananyagot számlál már.

A tananyag elkészítésében az alábbi oktatók működtek közre:

Gáll Gergely

JavaScript Nagymester

Gergő a Training360 főállású Full Stack webfejlesztés oktatója immáron több mint három éve. 2008 óta foglalkozik webfejlesztéssel és oktatással egyaránt. Otthonosan mozog a HTML-CSS-JavaScript hármas és a hozzájuk kapcsolódó technológiák világában. Egymás után három évben is ő állította össze az Országok IT megmérettetés egy-egy feladatsorát. Vallja, hogy ugyanolyan káros a „csak gyakorlati”, mint a „csak elméleti” oktatás. Imádja a natív dolgokat, és nem követi a divatot a programozás terén (sem).
Gáll Gergely

Horváth Elek

Microsoft Office Guru

Elek még egyetemista volt, amikor megkapta az első csoportját, akiket informatikára oktatott. Mostanra már több száz Excel, Outlook és PowerPoint képzés és több órányi e-learning tananyag örökíti eddigi munkásságát. Ezalatt az idő alatt sok minden változott (az Officeban is), de egy dolog nem: szeret oktatni és értékes tudást átadni minden diákjának.
Horváth Elek

Endrődi Tamás

SQL Jedi mester

Tamás egy budapesti felsőoktatási intézmény informatikai igazgatója és főiskolai docens oktatója. Fő tématerülete az Adatbáziskezelés az MS Access-től az MS SQL Serveren át az üzleti intelligencia (BI) rendszerekig. Microsoft oktató (MCT) és szakértő (MCSE). Fő hitvallása, hogy nem elég egy témát oktatni, ki is kell a való életben próbálni. Mivel az oktatás és a szoftverfejlesztés nagyon jó szimbiózist alkot, ezért számos MS Access és SQL Server alapú szoftvere működik különféle cégeknél 2021-ben is.
Endrődi Tamás

Írj ránk, ha kérdésed van

Ha a tananyaggal kapcsolatban kérdésed, kérésed vagy javaslatod volna, vagy ha csak visszajelzést szeretnél nekünk adni, akkor azt az alábbi mailcímen teheted meg: infoerettsegi@training360.com,

vagy akár ránk írhatsz Facebook Messengeren keresztül is.