Értékelések

 • Nagyon meg vagyok elegedve.Gratulalok

  Gabor Hunor

  Nagyon megvagyok elegedve a tanfolyammal.

  Nagyon megvagyok elegedve a tanfolyammal.

  Kevesebb megjelenítése
 • Köszönet az értékes, mégis ingyenesen elérhető tartalomért

  Peter Zoltan

  Nagy élmény volt végigmenni a fejlesztési lépéseken, nagyon tetszett, hogy az előadó hangosan gondolkodik, így általában lehet követni mi miért történik. Azé...

  Több megjelenítése

  Nagy élmény volt végigmenni a fejlesztési lépéseken, nagyon tetszett, hogy az előadó hangosan gondolkodik, így általában lehet követni mi miért történik. Azért volt pár kivétel, pl a c++ fordító a javasolt letöltési helyen már nem elérhető (persze keresővel nem tartott sokáig megtalálni), kód írás közben volt ahol a Visual Code hibát jelzett nekem miközben az előadónál rendben levőnek tűnt minden, később derült ki hogy neki sem fog lefordulni a program, de addigra én már észrevettem a hibát, és a neten keresgélve megtaláltam milyen szintaktikai vagy egyéb hibát vétettünk. Az első refaktorálás nekem követhetetlen volt, jó lett volna picit részletesebb magyarázat a konvenciókról, az elérendő állapotról mondjuk egy blokk diagramm, miért így szedjük szét fájlokra a kódot, mire törekszünk a hpp és cpp fájl párok kialakításánál, stb. Lehetséges, hogy az én hiányosságaim miatt volt ez a rész kevésbé érthető, nem is vettem figyelembe az értékelésnél, mert ahogy előbb is írtam, összességében nagy élmény volt számomra végigmenni a bemutatott lépéseken.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Levente Nádai

  Nádai Levente

  Szoftverfejlesztő, oktató

  Az állandó munkahely mellett mindig volt valamilyen vállalkozásom, saját cégem. Az itt végzett feladatok kapcsán ismerkedtem meg először a Python nyelvvel, majd kerültem közelebb az IoT világhoz. Több teljesített megrendelés, verseny és hobby projekt közben szedtem magamra Raspberry PI programozásával kapcsolatos tudást. Manapság full-stack fejlesztőként- és technológiai vezetőként Javascript/React frontend, Python web backend, C++ core stacken dolgozom saját vállalkozásban, emellett C++ és Python nyelveket oktatok kezdőtől a haladó szintig.