Témakörök

Oktató

 • Marcell Fóti

  Fóti Marcell

  AI Researcher

  A NetAcademia alapítója, egyben oktatója vagyok immár 20 éve. Kedvenc témaköreim az adatbáziskezelés, ebben otthon is vagyok, valamint a webfejlesztés, amihez nem értek. Ezért készítek ebben a témában kezdő tanfolyamokat. Ezen felül minden érdekel, a mesterséges intelligencia éppúgy mint az abszulút hallás megtanulása. Azt vallom, mindent meg lehet tanulni. A világ megismerése tanulás, és nem bambulás, esetleg tiltakozás útján történik.

Értékelések

 • Gyors, hatékony, érthető tanfolyam az Amazon meghódításához

  Péter Zsák

  Rövid, tömör de szemléletes videók, hasznos segédletek adják a tanfolyam alapját, de olyan életszagú tanácsokat is tartogat a tanfolyam, mint az orosz maffia...

  Több megjelenítése

  Rövid, tömör de szemléletes videók, hasznos segédletek adják a tanfolyam alapját, de olyan életszagú tanácsokat is tartogat a tanfolyam, mint az orosz maffia-módszer alkalmazása vagy a tökéletes postai csomag tömegének és méretének megállapítása. Egy szó, mint száz: Tessék előfizetni és gyorsan megnézni, azután pedig rengeteget eladni az Amazonon.

  Kevesebb megjelenítése
 • Szuper Amazon :-)

  Vas Zoltán

  Rendkívül Színvonalas előadás, nagyos sok jó ötletet, tanácsot ad az előadó! :-)

  Rendkívül Színvonalas előadás, nagyos sok jó ötletet, tanácsot ad az előadó! :-)

  Kevesebb megjelenítése
 • Amazon FBA - magyarul

  Miklós Gaál

  Érdekes volt és persze nagyon tanulságos. Külön köszönöm a rengeteg őszinte eligazitó véleményt az egyes funkciókról és használatuk sajátosságairól. Egyébkén...

  Több megjelenítése

  Érdekes volt és persze nagyon tanulságos. Külön köszönöm a rengeteg őszinte eligazitó véleményt az egyes funkciókról és használatuk sajátosságairól. Egyébként a kb 30 videó mintegy 2 óra alatt teljesithető, még akkor is, ha jegyzetelés miatt néha meg-meg állok.

  Kevesebb megjelenítése