Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2017-ből

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Témakörök

Oktató

 • Tamás Barcsi

  Barcsi Tamás

  LifeHacker

  A NetAcademia csapatát 0 éve gyengítem, emellett több mint 10 éve erősítem. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni a programozókkal, így ezt a tevékenységet rájuk bízom, kreativitásomat inkább a rendszerek üzemeltetésében, tervezésében kamatoztatom. Az IT mellett a biztonságtechnika különféle (rosszul elnevezett) területeiben is otthonosan mozgom, legyen szó akár tűz-, vagy munkavédelemről. Hiszem, hogy mindenre van megoldás, hiszen házat is lehet építeni bármiből, csak előtte azt jól ki kell szárítani.

Social proof: reviews

 • Magas szintű szakmaiság!

  István Páva

  Végeztem már néhány online tanfolyamot DE ilyen jól összerakott érthetőt még nem. Részletes és példákon keresztül tökéletesen bemutatja az anyagot. Tamás csa...

  Több megjelenítése

  Végeztem már néhány online tanfolyamot DE ilyen jól összerakott érthetőt még nem. Részletes és példákon keresztül tökéletesen bemutatja az anyagot. Tamás csak így tovább! Keresni fogom a tananyagaidat. Sosem tanultam még ennyire könnyen!

  Kevesebb megjelenítése