Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Social proof: reviews

 • Vue advanced tanfolyam Nagy Gergővel

  Lajos Szabó

  Jól követhetők az előadások, a Vue és a Firebase eddig is szimpatikus volt, de most még jobban megkedveltem. Az utolsó előadás utolsó fél órájában izgalmas t...

  Több megjelenítése

  Jól követhetők az előadások, a Vue és a Firebase eddig is szimpatikus volt, de most még jobban megkedveltem. Az utolsó előadás utolsó fél órájában izgalmas témák szerepeltek (plugins, i18n, Nuxt, Firebase SDK, pwa) ezeknek a részletesebb bemutatására érdemes lett volna egy-két plusz előadást szánni. Gergőnek gratulálok a színes és részletes előadásokért.

  Kevesebb megjelenítése
 • A vue szuper dolog számomra.

  Balázs Lázár

  Nagyon érdekfeszítő , és hasznos az anyag. Nagyon sok mindenhez kell a vue. tudás A tanár is nagyon jó, és érti a dolgát. nagyon tanulóbarát. Nagyon jó volt ...

  Több megjelenítése

  Nagyon érdekfeszítő , és hasznos az anyag. Nagyon sok mindenhez kell a vue. tudás A tanár is nagyon jó, és érti a dolgát. nagyon tanulóbarát. Nagyon jó volt a tanfolyam!

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Gergő Nagy

  Nagy Gergő

  Front End fejlesztő

  Nagy Gergő vagyok, és azért írok bemutatkozót, mert ez kell ahhoz, hogy elhiggyétek, hogy a fejlesztőket nem tenyésztik, és nem is isteni áldás útján keletkeznek. Ugyanis minden voltam már villamosmérnök-palántától kezdve bartenderen át projekt manager, CEO és product manager is. A front-end fejlesztés kb 4-5 éve került be az életembe, és önképzésen keresztül szedtem össze mindent, amit tudok. Sok frusztrációt sikerült közben a monitorba kiabálni, ami bőven lehetett volna kevesebb is. Ezt az utat szeretném Neked lerövidíteni pár hónaposra. Jó pár embert kísértem már végig ezen az úton, miért pont Neked ne jönne össze?