Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2015-ből

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Témakörök

Oktató

 • Marcell Fóti

  Fóti Marcell

  AI Researcher

  A NetAcademia alapítója, egyben oktatója vagyok immár 20 éve. Kedvenc témaköreim az adatbáziskezelés, ebben otthon is vagyok, valamint a webfejlesztés, amihez nem értek. Ezért készítek ebben a témában kezdő tanfolyamokat. Ezen felül minden érdekel, a mesterséges intelligencia éppúgy mint az abszulút hallás megtanulása. Azt vallom, mindent meg lehet tanulni. A világ megismerése tanulás, és nem bambulás, esetleg tiltakozás útján történik.

Social proof: reviews

 • SQL Szerver teljesítmény tuningolás

  Csősz Imre

  Érdekes és hasznos volt az oktató anyag.

  Érdekes és hasznos volt az oktató anyag.

  Kevesebb megjelenítése
 • Nagyon hasznos, összeszedett, jól felépített anyag, kötel...

  Tamás Ruldolf Kigyósi

  Marcel - mint mindíg - jó előadói stílusban és közérthetően magyarázza el, hogy mi történik egy ms sql server-ben a hétköznapok során. Minden üzemeltetőnek (...

  Több megjelenítése

  Marcel - mint mindíg - jó előadói stílusban és közérthetően magyarázza el, hogy mi történik egy ms sql server-ben a hétköznapok során. Minden üzemeltetőnek (és leendő db adminnak) kötelező darab!!! Én ismétlés jelleggel néztem végig, de így is nagyon hasznos volt! :)

  Kevesebb megjelenítése