Security Awareness alapok
10.499
Ft/hó*

*Egy összegben fizetendő 125.988 Ft/év

Tovább a vásárlásra
10.499
Ft/hó*

Szerezd meg ezt és több száz másik tananyagot, NETAcademia Standard előfizetéssel!

Tovább a vásárlásra

*Egy összegben fizetendő 125.988 Ft/év

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Korlátlan elérés, akárhonnan, akármikor
  • Tanulj első kézből a területükön elismert szakemberektől

Security Awareness alapok

Biztonságtudatossági alapképzésünkön a digitális adatvagyon, annak kelektkezése, tárolása, és megvédése a témánk. Az adatokat keletkezésüktől a megsemmisítésükig védenünk kell, de ez csak akkor megy, ha tudjuk, hol lóg ki a lóláb! Pl. jelszavak...?

5.0
(4)
<0,5 óra
Kezdő

  • Tesztkérdések

Vélemények

5.0
László

érthető, hasznos, lényegre törő

Sokat segít biztonságosan kommunikálni, szolgáltatásokat igénybe venni, adatokat kezelni a "digitális világban", munkánk illetve hétköznapi tevékenységeink során. Könnyen érthető példákkal tudatosítja és kiemeli a megfelelő odafigyelés fontosságát az adatvédelem területén.

Csaba

nagyon jó audio anyag

kellemes agyba íródó előadás

Attila

Biztonságtechnikai alapok

Számomra érdekes, könnyen érthető és tanulságos volt.

Csaba

Szem felnyitó

Hasznosnak találtattak a hallott információk. Ugyanis tegnap előtt ékes példáját tapasztalhattam meg egy átverő oldal trükkjének, aminek sajnos egyik ismerősöm esett áldozatul. A tanultak alapján azonnal kutakodásba kezdtem és a következőt is találtam: Nem szerepelt az oldalukon az impresszum és a cég amire hivatkozott korábbi forumokon is említésre kerűlt, ahol sajnos megemlítették, hogy mások is áldozatul estek online csalásoknak. Nevezetesen: Visual Meta GmbH által üzemeltett online bevásárlóközpontról van szó. Bankkártya adatokat megadva pénzt küldtek a felület üzemeltetöinek a tranzakció meg is történt azonban az oldal hibára hivatkozva már a rendelést nem kezdte meg. A bank azonnal értesítve lett. Sajnos a bankkártyát le is kellett tiltani. Bízom benne, hogy a jövőben több emberhez is eljutnak ezek az információk, hogy jobban fel legyünk vértezve az új világ digitális veszélyei ellen. Köszönöm és további szebb napot kívánok mindenkinek!

Az oktatóról

Novák Zsolt
InfoSec Risk & Compliance Manager

Novák Zsolt vagyok, InfoSec Risk & Compliance Manager, a legnépszerűbb ember a cégnél. Információbiztonsági szabályzatokat, kontrollokat, eljárásokat és folyamatokat készítek elsősorban az IT-nak, és keményen be is vasalom mindenkin azok betartását. Imádom, mikor belépek egy irodába, és mindenki kerüli a tekintetem. Az IT-sok utálnak a legjobban. Szerintük nem is értek semmihez, még egy Ubuntu telepítőt se tudnék belefütyülni egy faxmodemba. Téged is érdekelnek az Információbiztonsági szabványok? NE BÓLOGASS!!! Úgysem hiszem el. De ha már így jártál, hogy ezzel kell most foglalkoznod, "ajánlom magamat".