Értékelések

 • nagyon jó audio anyag

  Lengyel Csaba

  kellemes agyba íródó előadás

  kellemes agyba íródó előadás

  Kevesebb megjelenítése
 • Biztonságtechnikai alapok

  Hasszán Attila

  Számomra érdekes, könnyen érthető és tanulságos volt.

  Számomra érdekes, könnyen érthető és tanulságos volt.

  Kevesebb megjelenítése
 • érthető, hasznos, lényegre törő

  Emese László

  Sokat segít biztonságosan kommunikálni, szolgáltatásokat igénybe venni, adatokat kezelni a "digitális világban", munkánk illetve hétköznapi tevékenységeink s...

  Több megjelenítése

  Sokat segít biztonságosan kommunikálni, szolgáltatásokat igénybe venni, adatokat kezelni a "digitális világban", munkánk illetve hétköznapi tevékenységeink során. Könnyen érthető példákkal tudatosítja és kiemeli a megfelelő odafigyelés fontosságát az adatvédelem területén.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Zsolt Novák

  Novák Zsolt

  Novák Zsolt

  Novák Zsolt vagyok, InfoSec Risk & Compliance Manager, a legnépszerűbb ember a cégnél. Információbiztonsági szabályzatokat, kontrollokat, eljárásokat és folyamatokat készítek elsősorban az IT-nak, és keményen be is vasalom mindenkin azok betartását. Imádom, mikor belépek egy irodába, és mindenki kerüli a tekintetem. Az IT-sok utálnak a legjobban. Szerintük nem is értek semmihez, még egy Ubuntu telepítőt se tudnék belefütyülni egy faxmodemba. Téged is érdekelnek az Információbiztonsági szabványok? NE BÓLOGASS!!! Úgysem hiszem el. De ha már így jártál, hogy ezzel kell most foglalkoznod, "ajánlom magamat".