Tudnivalók a tanfolyamról

 • Szükséges előismeretek

  Ha Excelben már csináltál valaha diagramot, és importáltál be külső adatforrásból adatokat, sínen vagy. Itt is ugyanezt fogjuk csinálni, csak másképp.

 • Kinek ajánljuk?

  A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy valós példán végigkövetni a PowerBI képességeit, hogy utána saját kimutatásokat készítsenek.

 • Mi leszek, ha nagy leszek?

  Olyan adatbázis-szakember, aki nemcsak a pucér adatokat tudja megmutatni a felhasználóknak, hanem az adatok közötti összefüggésekre is képes fogyasztható megjelenítést készíteni.

Témakörök

"A PowerBI pont olyan, mint az Excel, csak teljesen más."

Oktató

 • Tamás Mészáros

  Mészáros Tamás

  Adat- és BI-idomár

  Amint elkezdtem dolgozni, egyből az adatbázisok és kimutatások közelében éreztem jól magam. Ezután elkezdtem nagyobb volumenű projekteken dolgozni, ahol mindenre volt idő, csak arra nem, hogy egymás között hatékonyan tudjunk tudást megosztani. Senki nem szerette, mikor oktatóanyagot kellett csinálnia, cserébe aki újonnan érkezett, csak egy hiányos tudást tudott felszedni. A mai napig küzdök az ellen, mikor valaki nem tudja mit, miért csinál, csak azt tudja, hogy ezt így szoktuk. Érdemes elmondani egymásnak az alapokat is, hogy aztán mikor közösen ütközünk akadályba, ne csak azt tudjuk mondani, hogy “dehát így szoktuk”. Ne sajnáljuk egymástól az infókat, nem attól vagyunk értékesek, ha valamit csak mi tudunk. Ne a tudás átadása legyen a szűk keresztmetszet!

Ne vedd meg külön!

Ez a tanfolyam bennevan az éves NetAcademia-előfizetésben