Tudnivalók a tanfolyamról

 • Szükséges előismeretek

  Ha Excelben már csináltál valaha diagramot, és importáltál be külső adatforrásból adatokat, sínen vagy. Itt is ugyanezt fogjuk csinálni, csak másképp.

 • Kinek ajánljuk?

  A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy valós példán végigkövetni a PowerBI képességeit, hogy utána saját kimutatásokat készítsenek.

 • Mi leszek, ha nagy leszek?

  Olyan adatbázis-szakember, aki nemcsak a pucér adatokat tudja megmutatni a felhasználóknak, hanem az adatok közötti összefüggésekre is képes fogyasztható megjelenítést készíteni.

Témakörök

"A PowerBI pont olyan, mint az Excel, csak teljesen más."

Értékelések

 • SQL adaminisztrátor és PowerBI

  Ernő Takáts

  A fejlesztők nem működik nem úgy működik kérdésére sok mindent helyre rakott.

  A fejlesztők nem működik nem úgy működik kérdésére sok mindent helyre rakott.

  Kevesebb megjelenítése
 • Alapvetően jó tanfolyam

  Képzés4 Waberers

  Alapvetően jó tanfolyam volt, bár vannak kisebb-nagyobb hiányosságok. Pl. mySQL .NET connector van a tesztben, az előadáson meg mySQL ODBC connector hangzik ...

  Több megjelenítése

  Alapvetően jó tanfolyam volt, bár vannak kisebb-nagyobb hiányosságok. Pl. mySQL .NET connector van a tesztben, az előadáson meg mySQL ODBC connector hangzik el többször is, és a helyes válasz a tesztben a mySQL .NET connector... ha ezek szinonímák lennének, akkor ezt jelölni kellene már csak azért is, mert az MS .NET framework-je egy teljesen más téma, mint az SQL, stb. No és persze "certifikát" sincs a teszt végén a sikeres "vizsga" után...

  Kevesebb megjelenítése
 • Remek, tanulságos, gyors.

  Gabriella Rácz

  Remek, tanulságos, gyors.

  Remek, tanulságos, gyors.

  Kevesebb megjelenítése
 • Power BI kimutatások

  Hatt Janos

  Az előadás remekül felépített, mind szerkezetileg, mind a haladás szempontjából. Érthető, jól követhető. Kitér mindazokra az "extrákra", amik előfordulhatnak...

  Több megjelenítése

  Az előadás remekül felépített, mind szerkezetileg, mind a haladás szempontjából. Érthető, jól követhető. Kitér mindazokra az "extrákra", amik előfordulhatnak a használat közben.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Tamás Mészáros

  Mészáros Tamás

  Adat- és BI-idomár

  Amint elkezdtem dolgozni, egyből az adatbázisok és kimutatások közelében éreztem jól magam. Ezután elkezdtem nagyobb volumenű projekteken dolgozni, ahol mindenre volt idő, csak arra nem, hogy egymás között hatékonyan tudjunk tudást megosztani. Senki nem szerette, mikor oktatóanyagot kellett csinálnia, cserébe aki újonnan érkezett, csak egy hiányos tudást tudott felszedni. A mai napig küzdök az ellen, mikor valaki nem tudja mit, miért csinál, csak azt tudja, hogy ezt így szoktuk. Érdemes elmondani egymásnak az alapokat is, hogy aztán mikor közösen ütközünk akadályba, ne csak azt tudjuk mondani, hogy “dehát így szoktuk”. Ne sajnáljuk egymástól az infókat, nem attól vagyunk értékesek, ha valamit csak mi tudunk. Ne a tudás átadása legyen a szűk keresztmetszet!