Értékelések

 • COVID II. Front end

  Gyarmati László

  Nagyon szuper volt, érthető és részletes!

  Nagyon szuper volt, érthető és részletes!

  Kevesebb megjelenítése
 • Szuper

  Novák Tamás

  Tökéletes.

 • Értékelés

  Kovács Rudolf

  Ez sokkal jobban követhető, mint a backendes tanfolyam. Van viszont benne egy hiba. A Bounds! rész (26.rész) úgy végződik, hogy még nincsen benne az InBounds...

  Több megjelenítése

  Ez sokkal jobban követhető, mint a backendes tanfolyam. Van viszont benne egy hiba. A Bounds! rész (26.rész) úgy végződik, hogy még nincsen benne az InBounds, valamint az InBoundsZoom. A 27.rész kezdetén meg már hipp-hopp benne van, magyarázat nélkül. Ezért a 4 csillag, egyébként 5. Érdemes lenne még React-es tanfolyamokat készíteni!

  Kevesebb megjelenítése
 • nagyon jó

  István Hegedűs

  nagyon jó

 • értékelés

  Gábor Huri

  Köszönöm! Nagyon hasznos volt. A témaválasztást nem tartom a legjobbnak, úgyhogy én romantikus kapcsolatok számaként jelenítettem meg a világtérképen az adat...

  Több megjelenítése

  Köszönöm! Nagyon hasznos volt. A témaválasztást nem tartom a legjobbnak, úgyhogy én romantikus kapcsolatok számaként jelenítettem meg a világtérképen az adatokat.

  Kevesebb megjelenítése
 • Front end React

  Vas Zoltán

  Ez is precíz előadás volt, mint az első rész! Köszönjük szépen!

  Ez is precíz előadás volt, mint az első rész! Köszönjük szépen!

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Dávid Szabó

  Szabó Dávid

  Már több mint 15 éve foglalkozom számítástechnikával és programozással. A fiatal honfitársaink oktatása az egyik legfontosabb ügy a számomra. Emlékszem olyan hatéves forma lehettem, amikor a kutyánk szőréből abakuszt fontam. Ez után már csak pár lépés volt, hogy a tanyánkon élő barikat megtanítottam a számítógép kezelésére. A macskáinkkal együtt tanultam meg Javában programozni. Először saját játékokat fejlesztettem, majd weblapfejlesztéssel kezdtem el foglalkozni. Innen már egyenes út vezetett a magánvállalkozással járó élvezetekhez. Azóta is pókháló kiegyenesítéssel töltöm minden szabad percem. A rabja vagyok. Küldj segítséget!