Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2018-ból

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Értékelések

 • tök jó

  István Hegedűs

  hasznos dolgokat lehetett tanulni

  hasznos dolgokat lehetett tanulni

  Kevesebb megjelenítése
 • játék javascriptben

  Dudás Erika

  Érdekes feladatokon keresztül bővíthettem meglévő Javascript tudásomat, illetve egy olyan oldaláról ismerhettem meg a nyelvet, amiről korábban még nem sok ta...

  Több megjelenítése

  Érdekes feladatokon keresztül bővíthettem meglévő Javascript tudásomat, illetve egy olyan oldaláról ismerhettem meg a nyelvet, amiről korábban még nem sok tapasztalatom volt.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Bálint Dósa

  Dósa Bálint

  Kalandor

  Ha sapkát keresünk arra amivel foglalkozom, akkor Full Stack webfejlesztő egészen jól lefedi. Dolgoztam már VueJS, Firebase, Wordpress, Drupal használatával, de olyan is volt már, hogy hobbiból napokig bütyköltem Electront, Dockert vagy épp Vagrantot. Minden ilyen technológia érdekes megoldásokat és szemléletmódokat hordoz, és mind megoldást nyújt bizonyos helyzetekre és mindegyik kalandokat, kihívásokat rejt majd. Azt azonban ne várjuk el, hogy olyat találunk ami mindenre megfelel.