Figyelem!

Ez egy "NetAcademia Classic" tanfolyam 2017-ből

A "NetAcademia Classic" tanfolyam azt jelenti, hogy ez a felvétel egy élő előadásról készült több évvel ezelőtt. A tanfolyamon ismertetett technológiák már megváltozhattak a képzés óta, az oktató által hivatkozott anyagok már nem feltétlenül léteznek. Ezeket a képzéseket már nem tartjuk karban. Amit itt látsz, az van. What you see is what you get.

Social proof: reviews

 • Angol - magyar tanfolyam

  Barna Imre Barák

  Nekem tetszett a tanfolyam, sok hasznos információval szolgál a nagyvállalati IT működésének a megértéséhez. (Én az ITIL-t néztem meg előbb, kár hogy ott nin...

  Több megjelenítése

  Nekem tetszett a tanfolyam, sok hasznos információval szolgál a nagyvállalati IT működésének a megértéséhez. (Én az ITIL-t néztem meg előbb, kár hogy ott nincs teszt).

  Kevesebb megjelenítése
 • Értékelés

  Richárd Horváth

  Informatív, lényegre törő, szórakoztató előadásmód.

  Informatív, lényegre törő, szórakoztató előadásmód.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Zsolt Novák

  Novák Zsolt

  Novák Zsolt

  Novák Zsolt vagyok, InfoSec Risk & Compliance Manager, a legnépszerűbb ember a cégnél. Információbiztonsági szabályzatokat, kontrollokat, eljárásokat és folyamatokat készítek elsősorban az IT-nak, és keményen be is vasalom mindenkin azok betartását. Imádom, mikor belépek egy irodába, és mindenki kerüli a tekintetem. Az IT-sok utálnak a legjobban. Szerintük nem is értek semmihez, még egy Ubuntu telepítőt se tudnék belefütyülni egy faxmodemba. Téged is érdekelnek az Információbiztonsági szabványok? NE BÓLOGASS!!! Úgysem hiszem el. De ha már így jártál, hogy ezzel kell most foglalkoznod, "ajánlom magamat".