Oktató

 • Tamás Barcsi

  Barcsi Tamás

  LifeHacker

  A NetAcademia csapatát 0 éve gyengítem, emellett több mint 10 éve erősítem. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni a programozókkal, így ezt a tevékenységet rájuk bízom, kreativitásomat inkább a rendszerek üzemeltetésében, tervezésében kamatoztatom. Az IT mellett a biztonságtechnika különféle (rosszul elnevezett) területeiben is otthonosan mozgom, legyen szó akár tűz-, vagy munkavédelemről. Hiszem, hogy mindenre van megoldás, hiszen házat is lehet építeni bármiből, csak előtte azt jól ki kell szárítani.

Social proof: reviews

 • Mindenkinek, aki eddig azt hitte, hogy tudja, hogy mi is ...

  Tamás Ruldolf Kigyósi

  Nagyon jól összeszedett, teljes képet adó tanfolyam rendszer üzemeltetőknek! A címtárszolgáltatás és jó néhány látszólag szerver oldali hiba fakadhat a DNS h...

  Több megjelenítése

  Nagyon jól összeszedett, teljes képet adó tanfolyam rendszer üzemeltetőknek! A címtárszolgáltatás és jó néhány látszólag szerver oldali hiba fakadhat a DNS hibás beállításából, főleg több DNS szerver esetén. Aki eddig azt hitte, hogy tudja mi az a DNS, de nem dolgozott vele napi szinten, annak szerintem ez egy kötelező darab! Köszönöm!

  Kevesebb megjelenítése
 • DNS

  Csanád Gasparek

  Tömör, lényegre törő, rendkívül intenzív. Nagyon jól sikerült az összeállítása.

  Tömör, lényegre törő, rendkívül intenzív. Nagyon jól sikerült az összeállítása.

  Kevesebb megjelenítése
 • Kellően tömör

  András Biros