Tudnivalók a tanfolyamról

 • Szükséges előismeretek

  Valamilyen C# fejlesztői tapasztalat, például egy kezdő C# fejlesztői tanfolyam, vagy azzal egyező tapasztalat.

 • Kinek ajánljuk?

  Nem kezdő tanfolyam, és nem kerüljük ki a felmerülő kérdéseket sem, ezért nem itt fogsz megtanulni fejleszteni, ha még kezdő vagy. Viszont végigviszünk egy dotnet core fejlesztést tesztekkel, dockerrel, szóval akit érdekel az új világ, annak hajrá!

 • Mi leszek, ha nagy leszek?

  Egy a dotnet core fejlesztés titkait ismerő, a különböző felmerülő kérdésekre válaszolni tudó, mások küzdelmeiből nagy előnyt szerző dotnet-fejlesztő.

Témakörök

Értékelések

 • 5. Repository teszt xUnit SQLite

  Vas Zoltán

  Kiváló előadás, mindenképp nagyon hasznos tanfolyam! Igen, sajnos néha belefutunk, hogy a VS Code nem frissít le, csak néha.. :-) Az előadó felhívja a fig...

  Több megjelenítése

  Kiváló előadás, mindenképp nagyon hasznos tanfolyam! Igen, sajnos néha belefutunk, hogy a VS Code nem frissít le, csak néha.. :-) Az előadó felhívja a figyelmet a hibákra, migrációs frissítésekre, MemoryDb - FileDb különbségek, ..stb. !!

  Kevesebb megjelenítése
 • ötödik rész értékelése

  Zoltán Hodvogner

 • xUnit és Entity Framework

  Tamás Szikszai

  Remek, tanulságos tanfolyam, részletesen tanítva a patternek mentén, ami nagy plus. Újrafelhasználható megoldást nyújt, főleg tesztelésre kihegyezve. .Net ...

  Több megjelenítése

  Remek, tanulságos tanfolyam, részletesen tanítva a patternek mentén, ami nagy plus. Újrafelhasználható megoldást nyújt, főleg tesztelésre kihegyezve. .Net 5.0 óta a System.Data.SqlClient helyett Microsoft.Data.SqlClient használhatóbb multiplatformon.

  Kevesebb megjelenítése

Oktató

 • Gábor Plesz

  Plesz Gábor

  C#/.NET

  Full-stack C# fejlesztő vagyok, idén már 30 éves tervezési, fejlesztési, adatbázis, devop és üzemeltetési tapasztalattal, erős matematikai alapokkal. Elsősorban Windows környezetben dolgoztam, de az utóbbi néhány évben előfordult, hogy több platform (Linux/Raspberry PI/Android/iOS) szolgáltatásait integrálom. Mivel minden nap kódolok, minden érdekel, ami a fejlesztéshez kapcsolódik, akár egyszerűbbé teszi életünket, akár valami "jövős" dolog.