Oktató

 • Marcell Fóti

  Fóti Marcell

  AI Researcher

  A NetAcademia alapítója, egyben oktatója vagyok immár 20 éve. Kedvenc témaköreim az adatbáziskezelés, ebben otthon is vagyok, valamint a webfejlesztés, amihez nem értek. Ezért készítek ebben a témában kezdő tanfolyamokat. Ezen felül minden érdekel, a mesterséges intelligencia éppúgy mint az abszulút hallás megtanulása. Azt vallom, mindent meg lehet tanulni. A világ megismerése tanulás, és nem bambulás, esetleg tiltakozás útján történik.

Social proof: reviews

 • Jöttek a robotok, és megettek uzsonnára

  Gábor Soós

  Az agy még jobb, mert kisebb helyen is elfér, nincs helyhez (külső hálózatokhoz) kötve és szebb is.

  Az agy még jobb, mert kisebb helyen is elfér, nincs helyhez (külső hálózatokhoz) kötve és szebb is.

  Kevesebb megjelenítése
 • Mesterséges (!) intelligencia(?)

  Ferenc Salánki

  Nagyon jó összefoglalása volt annak, hogy mi az az a bűvös mesterséges intelligencia. És ékes bizonyítéka annak, hogy mesterséges (hiszen a megfelelő masinák...

  Több megjelenítése

  Nagyon jó összefoglalása volt annak, hogy mi az az a bűvös mesterséges intelligencia. És ékes bizonyítéka annak, hogy mesterséges (hiszen a megfelelő masinákat emberek hozták létre), de nem intelligencia (legalábbis az emberi, hétköznapi értelemben nem). És egy újabb bizonyítékát látom annak, amire a tudomány fejlődésében már számtalan példa volt: a tudomány, a technika bizonyos részterületeken (még a "gondolkodásban" is, bár nem úgy, ahogy az emberi gondolkodást értjük) túlszárnyalhatja az embert, de az emberben az, ami igazán emberré tesz minket (az igazi gondolkodás, öntudat, érzelmek és sok hasonló) egyszerűen leutánozhatatlan. Legalábbis ember alkotta tudományos dolgokkal biztosan. Tehát az, ami minket igazi emberré tesz, a tudomány számára teljes mértékben hozzáférhetetlen (mint az aszimptota: tetszőlegesen megközelíthetjük, de soha el nem érhetjük). És ez is mutatja azt, hogy az emberiség történetében a tudomány fejlődése soha nem ér véget.

  Kevesebb megjelenítése
 • Érdekes

  Gyarmati László

  Érdekes összefoglaló, hogy hol tart ma az AI. Tetszett.

  Érdekes összefoglaló, hogy hol tart ma az AI. Tetszett.

  Kevesebb megjelenítése
 • AI értékelés

  György Boros

  Nagyon érthető, informatív, ugyanakkor a nyelvezet annyira laza, hogy nem méltó ezt tanfolyamnak hívni. Egy blogbejegyzés színvonalát eléri, de tanfolyamét n...

  Több megjelenítése

  Nagyon érthető, informatív, ugyanakkor a nyelvezet annyira laza, hogy nem méltó ezt tanfolyamnak hívni. Egy blogbejegyzés színvonalát eléri, de tanfolyamét nem. Szerintem a NetAcademia már egy olyan nívós brand, ami nem engedheti meg magának ezt az erőltetett lazaságot. De ez csak egy vélemény. Megkérdeztétek, elmondtam. További szép napot kívánok a szerkesztőknek!

  Kevesebb megjelenítése