Oktató

 • Tamás Barcsi

  Barcsi Tamás

  LifeHacker

  A NetAcademia csapatát 0 éve gyengítem, emellett több mint 10 éve erősítem. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni a programozókkal, így ezt a tevékenységet rájuk bízom, kreativitásomat inkább a rendszerek üzemeltetésében, tervezésében kamatoztatom. Az IT mellett a biztonságtechnika különféle (rosszul elnevezett) területeiben is otthonosan mozgom, legyen szó akár tűz-, vagy munkavédelemről. Hiszem, hogy mindenre van megoldás, hiszen házat is lehet építeni bármiből, csak előtte azt jól ki kell szárítani.

Értékelések

 • Röviden a lényeg

  Richárd Balog

  Lényegre törő, a témára koncentrál, jól követhető és világos. Itt-ott azért jó lett volna egy kicsivel több magyarázat.

  Lényegre törő, a témára koncentrál, jól követhető és világos. Itt-ott azért jó lett volna egy kicsivel több magyarázat.

  Kevesebb megjelenítése
 • Tetszett

  Kft MagiCom

  Hibátlan, lényegre törő.

  Hibátlan, lényegre törő.

  Kevesebb megjelenítése
 • Egyszerű step-by-step tanfolyam

  Zoltán Rajowski

  Kissé szájbarágós, ahoz képest, hogy egy egyszerű feladatról van szó. Ez nem kifejezetten 2019 áttérés, kb. ugyanez a folyamat bármely verzióról bármelyikre...

  Több megjelenítése

  Kissé szájbarágós, ahoz képest, hogy egy egyszerű feladatról van szó. Ez nem kifejezetten 2019 áttérés, kb. ugyanez a folyamat bármely verzióról bármelyikre. Nem tartalmaz semmi 2019 specifikus eltérést. Van benne egy apró tévedés, hogy az AD Recycle Bin csak a 2012-es verziótól érhető el. Ez nem igaz, már a 2008R2 szinten is elérhető. Illetve van egy nagyon fontos lépés még a DHCP funkció mozgatásánál, hogy az eredeti DHCP szerver megszűntetése előtt az összes DHCP Helpert (ha használunk ilyet) át kell állítani az új szerverre. Szerintem belefért volna még egy rövid fejezet arról, hogy mik is ezek az FSMO master role-ok, hogy egy kezdő rendszergazda (akit jó eséllyel érdekel ez a kurzus) jobban értse a miérteket.

  Kevesebb megjelenítése