Azure App Service mini tanulási útvonal

Az Azure App Service lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen telepíthess és üzemeltethess webalkalmazásokat és API-kat. Az Azure App Service-t széles körben használják az iparban a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig, különböző ágazatokban, beleértve a pénzügyi szolgáltatásokat, az egészségügyet, az oktatást és a kormányzati szektort is.
Az Azure App Service lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen telepíthess és üzemeltethess webalkalmazásokat és API-kat.
Az Azure biztonsági funkciói, mint az adatvédelmi szabályok, az identitás- és hozzáférés-kezelés, valamint az automatikus frissítések biztosítják, hogy alkalmazásaid megfeleljenek a szükséges szabványoknak és irányelveknek.
Támogatja a legnépszerűbb programozási nyelveket és keretrendszereket, mint például .NET, Java, Node.js, PHP, Python, stb., így a fejlesztők a megszokott eszközökkel és nyelvekkel dolgozhatnak.
Az App Service könnyen integrálható más Azure-szolgáltatásokkal, mint az Azure SQL Database, Azure Cosmos DB, Azure Logic Apps.

Előfizetek

1. Bevezetés az Azure App Service-be és FTP használata

Ismerd meg az Azure App Service alapjait és a felület használatát. Állíts be FTP hozzáférést a fájlok feltöltéséhez.
Gyakorold az egyszerű statikus weboldal feltöltését és hosztolását, ami segít megérteni az App Service szolgáltatás kezelőfelületét és fájlstruktúráját.

2. Skálázás az Azure App Service használatával

Tanuld meg az automatikus skálázás beállításait, hogy alkalmazásod erőforrás igényeihez igazodjon.
Foglalkozz a különböző skálázási opciókkal, mint például a manuális skálázás, a minták alapján történő skálázás, és az automatikus skálázási szabályok alkalmazása.

3. Monitorozás Application Insights használatával

Ismerkedj meg az Application Insights szolgáltatással, amely részletes betekintést nyújt alkalmazásod teljesítményébe és stabilitásába.
Tanuld meg, hogyan konfigurálhatsz telemetriát és figyelmeztetéseket, hogy időben értesülj bármilyen teljesítménybeli problémáról vagy hibáról.
Gyakorold az Application Insights által generált adatok elemzését és a monitorozási dashboardek testreszabását.

4. Hibakeresés és problémamegoldás az Azure App Service-ben

Fedezd fel az Azure App Service-ben elérhető hibakeresési eszközök használatát, beleértve a live streaming logokat és a diagnosztikai szolgáltatásokat.
Gyakorold a gyakori hibák felismerését és azok javítási lépéseit, például az alkalmazás indításakor jelentkező problémák, szolgáltatás megszakadások, vagy lassú válaszidők.
Ismerkedj meg olyan különböző hibakeresési technikákkal, mint a távoli hibakeresés vagy az alkalmazás visszatekerése egy korábbi állapotba a hibák nyomának követése érdekében.