Webfejlesztő leszek!
vue-logo - angular edition -

Projektalapú front-end fejlesztés az alapoktól

Ismerős a helyzet, amikor gyorsan kellene eladnod valamit, de nem találsz rá időben vevőt? Ez adta az ötletet tanfolyamsorozatunkhoz, mely során egy Vatera-szerű alkalmazást készíthetsz el velünk. Megismerheted, hogyan tudsz összeállítani egy olyan összetett alkalmazást, ami lekezeli a regisztrációkat, a ki- és bejelentkezéseket, árverést hoz létre, chatet működtet. A képzések során megtanulod, hogyan készíts a projektedből mobilapp és desktop alkalmazást is.

down-arrow

Bárhol, bármikor

Visszanézhető videók

Most csak 29.000 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

bootstrap

Bootstrap - tegyük negyedikbe


20 óra - 6.350 Ft

Tervezd meg az alkalmazásod alapját egy reszponzív oldal formájában, mindeközben pedig ismerkedj meg a Bootstrap 4 használatával és komponenseivel.

Részletek...
jquery

jQuery - alapozás


24 óra - 6.350 Ft

Tedd interaktívabbá elkészült oldaladat a jQuery keretrendszer segítségével, legyen szó új elemekről, funkciókról, effektekről vagy a szerverrel való kommunikációról.

Részletek...
angular

Angular alapok - Esemény vadász


26 óra - 6.350 Ft

Varázsold oldaladat azzá, aminek elkezdted készíteni. Olyan funkciókat fogsz hozzáépíteni, mint a regisztrálás, bejelentkezés, események kiírása, jegyek listázása és annak részleteinek megjelenítése, mindezt Angular segítségével.

Részletek...
angular

Angular Advanced


26 óra - 6.350 Ft

Az oldal növekedésével egyre több szolgáltatást fogsz beleépíteni abba, ezért szükséges megtanulni a kódod elrendezésének elveit. Ezek után egy árverés funkciót fogsz készíteni, továbbfejlesztve ezzel a jegyértékesítést.

Részletek...
angular

Angular Pro


26 óra - 6.350 Ft

Manapság fontos a felhasználók közötti kommunikáció, ezért egy chat alkalmazást fogsz írni ennek megoldására. Ezek után a többnyelvűséget fogod implementálni az oldaladra, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Részletek...
ionic

Ionic


20 óra - 6.350 Ft

Az eddigi webes alapokról kiindulva jegyértékesítő alkalmazást fogsz írni mobil eszközökre az Ionic segítségével, legyen a cél Android, IoS vagy Windows Phone.

Részletek...
electron

Electron


18 óra - 6.350 Ft

Egy eszköztárral lefedni több platformot mindig is egy nagy előny volt mind üzleti mind szakmai szempontból, ezért egy asztali alkalmazást fogsz írni jelenlegi rendszered admin felületéhez.

Részletek...

Vedd meg a Webfejlesztő leszek! Angular editiont és a Webfejlesztő leszek! Vue.js editiont most
bruttó 39.800 Ft!

Megveszem!

Van már Webfejlesztő leszek! előfizetésed? Akkor neked a Webfejlesztő leszek! Angular edition most csak
bruttó 9.900 Ft!

Megveszem!

Webfejlesztő leszek! – Angular edition – tanfolyamcsomag ára
bruttó 29.900 Ft!

Megveszem!

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy statikus és dinamikus reszponzív weboldalak készítésére, elboldogulsz a webprogramozás és az alkalmazásfejlesztés világában is.

Bővebb információ hamarosan

Webfejlesztő leszek!
-Vue edition-

A tanfolyam során a fizu.hu weboldalt készítjük el, melynek célja, hogy fizetéssel és munkával kapcsolatos adatokat kérjen a felhasználóktól, majd ezen adatokat felhasználva különböző statisztikák elkészítésére adjon lehetőséget.

Bővebben a Vue edition tanfolyamról...

Ultimate kedvezmény

Van már Webfejlesztő leszek előfizetésed? Tanulj tovább full-stack fejlesztővé! Írj nekünk az iroda@netacademia.net e-mail címre, és a Webfejlesztő útvonal árát most beszámítjuk Ultimate előfizetésünkbe!