Close

Projektalapú front-end webfejlesztés az alapoktól

Ismerkedj meg

a tanárokkal

Ismerős a helyzet, amikor gyorsan kellene eladnod valamit, de nem találsz rá időben vevőt? Ez adta az ötletet legújabb tanfolyamsorozatunkhoz, mely során egy Vatera-szerű alkalmazást készíthetsz el velünk. Megismerheted, hogyan tudsz összeállítani egy olyan összetett alkalmazást, ami lekezeli a regisztrációkat, a ki- és bejelentkezéseket, árverést hoz létre, chatet működtet. A képzések során megtanulod, hogyan készíts a projektedből mobilapp és desktop alkalmazást is.

Webfejlesztő leszek!

Kérdőív

Akciók

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Árkedvezmény

Töltsd ki anonim kérdőívünket az informatikával kapcsolatban, és szerezz meg egy tanfolyamot a képzéssorozatból ingyen!

A tanfolyamsorozat ára most akciósan 23 543 Ft + Áfa. Az akció október 3. éjfélig tart.

Ne maradj le!

160 óra

Élő, online

A videók bármikor visszanézhetőek, tehát ha lemaradtál a kezdésről, vagy kiesett egy tanfolyam, az sem probléma.

Most csak 29.900 Ft

A képzéssorozat élő közvetítésekből áll, ahol együtt tanulhatsz másokkal és a chat segítségével kérdezni is tudsz az oktatótól.

A 'Részletek' gombokra kattintva tájékozódhatsz bővebben a tananyagok időbeosztásáról és tematikájáról, illetve ott nézheted vissza a már lezajlott tanfolyamokat is.

20 óra

2. jQuery - a hajnalok hajnalán

Tanulási útvonal

7. Electron

20 óra

6. Ionic

18 óra

3. Angular alapok - Esemény vadász

1. Bootstrap - tegyük negyedikbe

Varázsold oldaladat azzá, aminek elkezdted készíteni. Olyan funkciókat fogsz hozzáépíteni, mint a regisztrálás, bejelentkezés, események kiírása, jegyek listázása és annak részleteinek megjelenítése, mindezt Angular segítségével.

26 óra

24 óra

Ár: 6350 Ft

Az eddigi webes alapokról kiindulva jegyértékesítő alkalmazást fogsz írni mobil eszközökre az Ionic segítségével, legyen a cél Android, IoS vagy Windows Phone.

4. Angular Advanced

Ár: 6350 Ft

Az oldal növekedésével egyre több szolgáltatást fogsz beleépíteni abba, ezért szükséges megtanulni a kódod elrendezésének elveit. Ezek után egy árverés funkciót fogsz készíteni, továbbfejlesztve ezzel a jegyértékesítést.

26 óra

Egy eszköztárral lefedni több platformot mindig is egy nagy előny volt mind üzleti mind szakmai szempontból, ezért egy asztali alkalmazást fogsz írni jelenlegi rendszered admin felületéhez.

Ár: 6350 Ft

Ár: 6350 Ft

Tervezd meg az alkalmazásod alapját egy reszponzív oldal formájában, mindeközben pedig ismerkedj meg a Bootstrap 4 használatával és komponenseivel.

5. Angular Pro

Ár: 6350 Ft

Manapság fontos a felhasználók közötti kommunikáció, ezért egy chat alkalmazást fogsz írni ennek megoldására. Ezek után a többnyelvűséget fogod implementálni az oldaladra, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

26 óra

Tedd interaktívabbá elkészült oldaladat a jQuery keretrendszer segítségével, legyen szó új elemekről, funkciókról, effektekről vagy a szerverrel való kommunikációról.

Ár: 6350 Ft

Ár: 6350 Ft

- folyamatban

A Netacademia Certificate vizsgáért vizsgadíjat számolunk fel.

Kapd kézhez a névre szóló front-end webfejlesztő Certificatet

Netacademia Certificate

Jelentkezz a gyakorlati vizsgára, ami teszteli az eddig megszerzett tudásod

Járd végig a Webfejlesztő leszek útvonalunkat

Töltsd ki az egyes tanfolyamoknál a jelenlétet igazoló teszteket