Rólunk

Küldetésünk

Mindenki értelmes, társadalmilag hasznos és élvezetes munkára vágyik. Az informatika olyan iparág, ahol ez elérhető, ha a megfelelő tudás birtokában vagyunk. A mi küldetésünk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a szükséges tudást, hogy részt vehessen egy ilyen tündérmesében.

GDP növelés,
kis hazánk felvirágoztatása

A fizetésed, a hazai közszolgátatások színvonala és mindannyiunk életszínvonala az ország jövedelemteremtőképességének (GDP) függvénye.
Az informatika az egyik legnagyobb jövedelemtermelőképességű iparág, a munkaerőhiány pedig jelentős. Ezzel egyidőben vidéken óriási a munkanélküliség. Ennek nem kell így lennie.

Hatékony, otthonról elvégezhető oktatásunk az egyetlen valós kitörési lehetőség ebből az ördögi körből.

Társadalmi szerepvállalás

Az elmúlt évben ingyenes lehetőséget biztosítottunk a középiskolai tanárok továbbképzéséhez, és egyetemekkel állapodtunk meg informatikai kurzusai szervezéséről. A társadalmi felelősségvállalás teljes tudatában folytatjuk munkánkat.

A csapat

Fóti Marcell

Faipari segédmunkás, ügyfélszolgálatos

foti.marcell@netacademia.hu

Litkei Péter

Emlékezőművész, CEO

litkei.peter@netacademia.hu

Nagy Gergő

CTO, Front End fejlesztő

nagy.gergo@netacademia.hu

Barcsi Tamás

Vezető oktató

barcsi.tamas@netacademia.hu

Kővári Bálint

Tanfolyamszervező

kovari.balint@netacademia.hu

Rengeteg oktató

Ügyfeleink véleménye

Tóth Zoltán, az Union biztosító informatikai és folyamatszervezési igazgatója megosztja személyes tapasztalatait az online oktatásról, egy évvel azután, hogy bevezették a NetAcademia Business előfizetést, és ezzel oktatási lehetőséget biztosítottak a cég minden dolgozója számára.

Akik velünk tanulnak