Részletek

A NetAcademia 100%-ban online képzései teljesen összhangban vannak a jelenlegi intézkedésekkel: mindenki maradjon otthon!

Ezért döntöttünk úgy, hogy válogatás és szűrögetés nélkül az összes, mintegy 400 db különböző online informatikai képzésünket elérhetővé tesszük egyetlen tanfolyam áráért. 

Nem kell kapkodni a tanulással sem: a vásárlástól egy teljes éven át, 365 napon keresztül lesz elérhető az összes tanfolyamunk.

 • Aki nem ismeri a képzéseinket, javasoljuk, hogy a fenti menüből indulva nézze meg ingyenes tanfolyamainkat, mielőtt döntene.
 • A teljes, közel 400 tanfolyamot tartalmazó tanfolyamkínálatot a fenti menüben található Tanfolyamkeresővel lehet áttekinteni.
 • Egy önálló tanfolyamunk ára 150.000 Ft, így a jelenlegi megoldásban ugyanennyibe kerül az összes tanfolyam teljeskörű elérése egy egész éven át.
 • Egy tanfolyam áráért egészen pontosan 365 napnyi hozzáférést adunk az összes tanfolyamhoz. Addigra már emlékezni sem fogunk a koronavírusra!


Az "egy tanfolyam áráért az összeset"  ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Tudnivalók az online tanfolyamokról

 • Közel 400 különböző tanfolyam

  Programozás, webfejlesztés, oprendszerek, Windows, Active Directory, Office, Python, mesterséges intelligencia és még 396 további komplett tanfolyam érhető el az előfizetésben.

 • 100%-ban otthonról végezhető

  Az összes tanfolyamunk teljes mértékben helyszín- és időpontfüggetlent tanulást tesz lehetővé. Új típusú képzéseinkkel 10-szer gyorsabban haladsz - a hagyományos oktatáshoz képest.

 • Teljeskörű hozzáférés 365 napon át!

  Nem kell kapkodni a tanulással: a 400 tanfolyam a vásárlás pillanatától kedve egy teljes éven át elérhető lesz minden előfizetőnk számára.

Otthonról tanulás 365 napon át

A jelenlegi rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat kíván: egy tanfolyam áráért az összeset!

Megvásárolom!