A NetAcademia és a Training360 közös akciójában most több, mint 600 online IT-tanfolyamhoz férhetsz hozzá 1 éven át, mindössze 180.000 Ft + áfa áron. 

Miért érdemes előfizetni?

 • Egyedülálló lefedettség

  A mintegy 600+ informatikai tanfolyam túlzás nélkül lefedi mindazt, amire ma az IT-vezérelt világban szükség lehet. A kínálatban megtalálhatóak az alapozó, a junior és a senior képzések is, fejlesztés, üzemeltetés, tesztelés és security témában egyaránt.

 • Hozzáférés korlátok nélkül

  Az éves előfizetés keretében mindenféle korlátozás nélkül érhetők el az informatikai tanfolyamok. Annyit és annyiszor nézhetsz meg, amit és ahányszor csak akarsz. Elakadtál a feladatoddal? Nem gond, indítsd el újra a tanfolyamot, és nézd meg pontról pontra hogy, mi a teendő!

 • Rövid, tömör, villámgyors

  Az előfizetésben sallangmentes, lényegre koncentráló e-learning anyagokat biztosítunk, amivel villámgyorsan tanulhatod meg azt, amire éppen szükséged van, fölösleges bla-bla nélkül.

 • Informatikai életbiztosítás

  Nemcsak a korábbi anyagainkat frissítjük, hanem folyamatosan jelentetünk meg új IT-tréningeket a Training360 és a NetAcademia kínálatából. Az éves előfizetés keretében ezekhez is automatikusan hozzájuthatsz! Tehát a mostani 600, az pár hónap múlva már biztosan több lesz!

 • COVID-safe megoldás

  Mivel minden képzés online, ezért bárhonnan, így otthonról is elvégezhető. Nincs kontaktus, nincs maszk, nincs kockázat, vagyis nincs probléma!

Otthonról tanulás 365 napon át

A jelenlegi rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat kíván: egy tanfolyam áráért az összeset!

Megvásárolom!