Close

Előfizetéssel kapcsolatos információk

Gyakran ismételt kérdések

Nem találod a kérdésedre a választ? Írj nekünk bátran az [email protected] címre!

A Free előfizetés, az ingyenes tanfolyamokat tartalmazza és mindenki szabadon elérheti egyetlen oldalregisztráció után. Külön említésre méltó a Hálózati alapismeretek ingyenes tanfolyamunk, amely mind a rendszerüzemeltetői, mind az IT biztonsági tanfolyamainkhoz szilárd alapot nyújt.

netAcademia

Négyféle előfizetéstípust kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális konstrukciót: 

Az Office előfizetést irodai dolgozóknak alkottuk meg. Az előfizetésbe különböző, irodai munkához szükséges ismereteket tartalmazó tanfolyamokat tettünk. Az Exceltől kezdve a tűzvédemen át minden fontos ismeretet lefed ez a csomag.

Mi az az Ultimate? Mi az a Basic? Hogy is van ez?

Egyedülálló Ultimate előfizetésünkkel az összes tanfolyam korlátlanul elérhető, azaz az előbb felsoroltakat  (Basic, Free előfizetések) tartalmazza, kiegészítve olyan magasszintű security és üzemeltetői tanfolyamokkal, mint a CISSP, Ethical Hacking vagy a Windows Server 2016. Ultimate éves előfizetői díj 300 000 Ft + ÁFA / fő.

A Basic előfizetést, a régebbi nevén ITFactory tanfolyamait tartalmazza, amivel főleg a kezdő szintű hallgatókat célozzuk meg, project alapú oktatással párosulva. Ennek éves előfizetői díja 150 000 Ft + ÁFA / fő.

Office

Hány előfizetést vásárolhatok egyszerre? Másnak is vásárolhatok előfizetést?

Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést rendelt meg.

Miért ilyen olcsó?

Azért tudjuk tanfolyamainkat előfizetéses rendszerben ilyen baráti áron adni, mert ezek mind saját fejlesztésű kurzusok. Azaz nem jár hozzájuk méregdrága hivatalos tananyag és vizsga, viszont a tanfolyamok tartalmilag megegyeznek a hivatalos vizsgafelkészítőkkel, azzal a különbséggel, hogy a tematikákat mindig az aktualitásokra szabjuk, így friss tudást szerezhetnek nálunk a hallgatók.

Az online közvetítésekről minden esetben felvétel készül, amit a tanfolyam oldalán  közzéteszünk, és Ön innentől kezdve az előfizetés lejártáig bármikor és akárhányszor megtekinthet. 

A felvételek nem letölthetőek, nem adhatók tovább harmadik fél részére és nem sokszorosíthatóak. Csak és kizárólag a NetAcademia felületén lehet őket videós formában, online lejátszórendszerünk segítségével visszanézni. 

Ha online részvételt választok, hányszor nézhetem meg a videókat? Letölthetem őket?

A megrendeléstől számított 6 hónapon belül kell aktiválni, és az aktiválástól számított 12 hónapig érvényes az előfizetés.

Mikortól és meddig érvényes a megrendelt előfizetés?

A jelentkezési felületen található checkbox bepipálásával a megrendelés elküldésekor előre kérheti a számlát. Az ehhez kapcsolódó kéréseit (fizetési határidő, számlán feltüntetendő megjegyzés) a Megjegyzés rovatban tüntesse fel. Amennyiben a számlán PO szám (megrendelésszám) feltüntetésére is szüksége van, úgy ezt a számot az ennek megfelelő Rendelésszám mezőbe írja be. A megrendelés elküldése után a számlát e-mailben kapja meg a megadott e-mail címére. A számla aláírás nélkül is érvényes dokumentum, (és mert zöldek vagyunk :) ), így mi preferáljuk a az e-mailen keresztüli kiküldést. Azonban ha Ön ezt nem tudja elfogadni, és nyomtatott példányra van szüksége, akkor ezirányú igényét jelezze a Megjegyzés rovatban. Ha az adatokat esetleg rosszul adta meg, vagy bármi miatt módosításra van szükség, azt a számla kiállításától számított 1 hónapon belül tudjuk elfogadni és módosítani.

A cégem nem tud díjbekérőre utalni, csak és kizárólag számlát tudunk befogadni. Mi a teendő ebben az esetben?

Basic előfizetést vettem, de inkább Ultimate-t szeretnék. Mit kell tennem?

Lehetőség van a meglévő előfizetést Ultimate előfizetésre "upgradelni", felfejleszteni. Ehhez bejelentkezés után a főoldalon a névre kattintva bekerülünk a Felhasználói oldalra, ahol az "Előfizetések" részt lenyitva találjuk az "Upgrade!" gombot. 

Az előfizetés beaktiválása után a tanfolyami oldalakon keresztül jelentkezhet tanfolyamainkra egyetlen kattintással. A tanfolyami jelentkezésre továbbra is szükség van tantermi és online követéshez is. A jelentkezés során választhat a tantermi vagy online részvételi lehetőség közül, illetve ekkor választhatja ki a kívánt időpontot is. Amint elküldte jelentkezését, máris hozzáfér a tanfolyami videókhoz, vagy követheti élőben az előadást, és természetesen a tanteremben is várjuk, amennyiben tantermi részvétellel jelentkezett.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?

Mindig mehetek tanterembe tanulni?

Minden tanfolyamunk online követhető és felvételről visszanézhető. Egyes képzéseken tantermi hely is rendelkezésre áll, ezt a NetAcademia határozza meg és értesíti a hallgatókat.

Minden előfizetőnek "egy széke van", ami azt jelenti, hogy egy tantermi férőhellyel gazdálkodhat. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha pl. novemberre foglal egy tantermi helyet az egyik tanfolyamra, akkor annak a tanfolyamnak a kezdetéig nem foglalhat másik tantermi helyet. A hallgató tehát viszi magával a "székét", amit egyszerre csak egy tanterembe tehet le. Online, illetve videós részvétel estén természetesen nem kell széket foglalni.

Nem, az előfizetés egy személyre szól, ennek megfelelően az előfizetés terhére hallgatott tanfolyamok anyagai nem átruházhatóak más személyre, és tanterembe sem jöhet másik személy, csak az, akinek a nevén van az előfizetés.

Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretné átruházni előfizetését másra, azt egyszeri alkalommal díjmentesen megteheti, ehhez egyeztessen kollégáinkkal az [email protected] Ugyanazon előfizetés többszöri átruházása esetén 30.000 Ft többletköltséget számolunk fel.

Ha többen vagyunk a csoportban, használhatunk közösen egy előfizetést?

Nem, a rendezvényeinkre a belépőjegyet külön lehet megvásárolni.

A konferenciák és rendezvények is benne vannak az előfizetéses díjban?

Mit jelent, ha egy tanfolyam "Előkészületben" státuszban van?

Az "Előkészületben" lévő tanfolyamok már megjelennek az oldalon, de jelentkezni még nem lehet rájuk. Ennek oka, hogy a kiírt tanfolyamokat legjobb tudásunk szerint igyekszünk megszervezni, így a tanfolyamhoz tartozó időpontot és tematikát csak többszöri egyeztetés után véglegesítjük. Amíg ez nem történt meg, addig a tanfolyam előkészületben van. Ilymódon szeretnénk biztosítani, hogy  a lehető legkevesebbet kelljen utólag módosítanunk a kiírásokon.


Hogyan lehet az online jelenlétet igazolni?

Célunk, hogy hallgatóink online visszajelzést kapjanak a megszerzett tudásról. Online kitölthető tesztsorainkkal saját maguk számára önellenőrzésként, vagy szükség esetén például a vezetőség felé tudják igazolni, hogy valóban elvégezték adott tanfolyamot. A teszttel rendelkező tanfolyamok száma folyamatosan bővül, azt, hogy melyik tanfolyamhoz tartozik teszt, pedig az oldalon jelezzük.

A tesztek tanfolyamonként egy alkalommal ingyenesen kitölthetők, a sikeres elvégézésükről PDF formátumú tanúsítványt állítunk ki.


A kiválasztott előfizetés alatt találja a Megrendelés gombot, ahol kattintás után egy többlépéses megrendelőlapot kapunk. Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést megrendelt.


6. 

A sikeres aktiválás után a következő üzenetet kapja:

1. 

Az első lépésben adja meg, hogy hány fő részére szeretne előfizetést vásárolni és azt, hogy előre kéri-e az áfás számlát (amennyiben a cég csak számlára tud fizetni).


Szeretnék venni egy vagy több előfizetést. Mit kell tennem?

2. 

A második lépésben azt az értesítési email-címet kell megadnia, amire szeretné megkapni az az előfizetés-aktiváló linket. Fontos, hogy valós címet adjon meg, különben a levél elkallódhat, és értékes időt veszíthet az érvényességi időn belül. Amennyiben több előfizetést vásárolt, akkor az összes előfizetést ezen link segítségével lehet majd érvényesíteni. A továbbiakban adja meg a számlázási és postázási adatokat (utóbbira abban az esetben van szükség, ha a postázási cím eltér a számlázási címtől és a számlát postán, nyomtatott formában szeretné megkapni) valamint elolvasás után fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEGRENDELÉS gombra.


5. 

A linkre kattintva lehet aktiválni az előfizetést. Amennyiben már van meglévő oldalregisztrációja az előfizetés kedvezményezettjének, akkor azt tudja használni, vagy létre lehet hozni egy új oldalregisztrációt, amivel az előfizetést használni szeretné.


3. 

Ha minden szükséges adatot kitöltött, akkor a következő visszaigazoló üzenetet kapja:


7.

Ezután szabadon jelentkezhetünk a kiválasztott tanfolyamokra, a tanfolyami oldalon a Jelentkezem gombra kattintva.


4. 

Ezután mi megküldjük a megrendelés visszaigazolását és a díjbekérőt vagy az előre kért számlát. Utóbbi esetben megkapja az aktiváló linket tartalmazó levelet is, és az előfizetését máris használhatja.


Kifutó vizsgákkal kapcsolatos információk

A NetAcademia 2017. december 31-ig EC-Council Akreditált Traning Partner, azaz az általunk korábban kiadott EC-Council vizsgavouchereket eddig lehet felhasználni hivatalos vizsgaközpontokban vagy online proctoring segítségével. Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

EC-Council handbbok itt.