Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
40 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
59 900 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A Xamarin Microsoft általi felvásárlásával és ingyenessé tételével megnyílt a lehetőség C#/.NET fejlesztők számára a Mono fejlesztésével kinyitott multiplatformos világ felé. Ezen a tanfolyamon a Xamarin.Forms alapjaival ismerkedünk meg, segítségével teljes értékű Windows alkalmazásokat készíthetünk XAML leírónyelv segítségével. És nem mellesleg, ha jól csináljuk, alkalmazásaink fordíthatóak lesznek Windows, Windows Phone, Android és iOS natív alkalmazásokká.
Windows platformon történt C#/.NET fejlesztői tapasztalat szükséges, vagy a C# alapok tanfolyam elvégzése. A technikai információk menüpont alatt megtalálod a további szükséges teendőket.
A tanfolyam elvégzésével betekintést kapunk a Xamarin.Forms környezet rejtelmeibe, emellett a multiplatformos fejlesztés menetét is megismerjük. Képesek leszünk modern felületű alkalmazást fejleszteni Windows operációs rendszeren, valamint a mobil platformokon C# nyelven.
Olyan Windows környezetben dolgozó C#/.NET fejlesztőknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a multiplatformos fejlesztés lehetőségeivel C# nyelven. A Xamarin.Forms segítségével teljes értékű, modern felületű Windows alkalmazást készíthetünk, amit kis ráfordítással lehet multiplatform alkalmazássá alakítani.
Oktató
Plesz Gábor

Szoftverfejlesztés oktató

Témakörök
Xamarin.Forms alkalmazás készítése a Visual Studio segítségével és a Xamarin Studio használatával, Alkalmazás futtatása IOS-en, Androidon, Windows-n
Xamarin.Forms alapok, XAML kódfejlesztés
Layout-ok, Lapok, és Listanézetek használata, Platform: Windows
Platform: Android, Platform: IOS
A platformok közti különbözőségek kezelése, Képek kezelése platformfüggetlen módon
Lapozás, többképernyős alkalmazás, Master/Detail alkalmazástípus
Adatkötések használata a Xamarin.Form-okon, MVVM Bevezetés és a Xamarin(ViewModelBase, INotifiPropertyChanged interface, Command pattern, Adatérvényesség vizsgálat (Data Validation))
Helyi adatok használata (sqlite adatforrás), Távoli adatok használata (RestAPI hívása, állomány feltöltése és letöltése)
Felhasználó azonosítása és jogosultságok kezelése (Identity), Push üzenetküldés (WinPhone, Android, IOS)
Naplózás, telemetria és kivételek begyűjtése a központi naplóba (ld. DevOp), Alkalmazás telepítése
Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!