Ingyenes bevezető oktatás a MySQL képzéshez
avagy barátkozás a MySQL-el
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
2 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A MySQL napjaink legelterjedtebb adatbáziskezelője. Népszerűsége abban rejlik, hogy a teljesen nyílt forráskódú LAMP (Linux–Apache–MySQL–PHP) összeállítás részeként költséghatékony és egyszerűen beállítható megoldást ad dinamikus webhelyek szolgáltatására. Mini-oktatásunk célja, hogy egy rövid áttekintőt adjunk a teljes MySQL képzésről, ezáltal pedig eloszlassuk a jelentkezéssel kapcsolatos kételyeket is. A kétórás alkalom során a hallgató egyelőre a MySQL szerver használatával és funkcióival ismerkedhet meg.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Ingyenes alapozó képzésünket azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek az egyszerű, eredményes és költséghatékony adatbázis-kezelés iránt, és szeretnék közelebbről megismerni a MySQL-ben rejlő lehetőségeket. Azoknak, akik első körben a MySQL szerverek alapjaira kíváncsiak, és megismernék az adatbázismodell tervezés folyamatát, valamint az egyszerűbb lekérdezéseket. Tanulmányaikat ezután a szabatosabb, minden részletre kiterjedő MySQL adatbázis-kezelés tanfolyamunkon folytathatják.
Oktató
Virág István

A NetAcademia fejlesztői oktatója

 

Témakörök
Bevezető a MySQL világába

A MySQL szerver alapjai

Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!