Mobil app - az ötlettől a validálásig
Bevezetés a prototipizálás világába - ingyenes online közvetítés
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
2 óra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A webinar előadói a budapest.mobile Facebook-csoport alapítói és prominens tagjai. A közösség napi szinten monitorozza a mobiltermék-fejlesztés híreit és osztja meg a tapasztalatait egymással. Csatlakozz hozzájuk!
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Ajánljuk olyan designereknek, akik szeretnének elmerülni a prototipizálás világában, és megismerni néhány új eszközt; olyan fejlesztőknek, akik szeretnének kicsit áttekinteni a másik oldalra; illetve olyan projektvezetőknek és érdeklődőknek, aki képet szeretnének kapni erről folyamatról.
Témakörök
Ötletgyűjtés, drótvázak, design, tesztelés és mérés

1. Ötletgyűjtés és feature-lista

A meglévő ötleteket összegyűjtjük, feldolgozzuk, majd különböző technikák segítségével kijelöljük azt a néhány feature-t, amelyek a leendő termék lényegét képzik majd.

2. Drótvázak

Néhány kiválasztott képernyőre kidolgozzuk a drótvázakat.

3. Design

A Sketch használatával a néhány képernyő designja is összeáll, amit Zeplinnel adunk át.

4. Prototípusépítés

Majd ez alapján XCode-dal építjük a prototípust. Nem kell tartani tőle, csak néhány rövid és egyszerű sor kódot írunk majd meg.

5. Tesztelés és mérés

Végül pedig különböző tesztelési és mérési technikákat nézünk meg, magas szintű eszközökkel megtámogatva. Megismerjük a potenciális felhasználókat és viselkedésüket az alkalmazásban.

Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!