Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
20 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
45 000 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Ellenségünk ismerete a legjobb védekezés! A Metasploit a világ legelterjedtebb penetrációs tesztszoftvere, mely segítségével megtámadhatjuk a saját rendszerünket úgy, ahogy egy hacker tenné, így kideríthetjük, hol vannak sötét foltok a védelemben. A képzés során a Metasploit használatával ismerkedünk meg részletesen, a program által nyújtott lehetőségeket kutatjuk, valamint plusz funkciók kiterjesztését feszegetjük. A tanfolyam végeztével képes leszel saját a programban kiegészítő és saját modulok írására. Írunk saját Meterpreter Extensiont Ruby segítségével, Auxiliary modult, Fuzzer modult és egyéb Payloadokat. Az utolsó alkalommal egy forensic analízissel vizsgáljuk meg saját nyomainkat.
Kinek ajánljuk?
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a tesztelés és webalkalmazások iránt, és fontosnak tartják saját, vagy ügyfeleik hálózatának védelmét. Azok rendszergazdák, üzemeltetők, illetve biztonsági szakemberek számára, akik szeretnék megismerni saját rendszerük gyengeségeit, és tanulni azokból. Azoknak, akik saját, vagy ügyfeleik rendszerét szeretnék felruházni maximális biztonsággal.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Előfeltételek
A tanfolyamon való részvételhez szükség van programozási alapismeretekre és alapszintű hálózati ismeretekre.
Oktató
Zsíros Péter

Vezető oktató, hálózatbiztonsági szakértő
 

Témakörök
Bevezetés

A modul a keretrendszer bemutatásával kezdődik, találkozhatunk többek között a Postgres, db-status fogalmaival. Folytatásban megismerhetjük az MSF Payload és MSF encode fogalmakat. Továbbhaladunk az MS console, Work-space (nmap - 0 kimenet) és a Post exploitation bonyolult részleteinek megismerésével.

Letöltendő anyagok

letöltendő

Felderítések

A második alkalom az Incognitoval és a Metasplit egyéb moduljaival, valamint a Pivoting, Arpscan, Auxiliary fogalmaival foglalkozik.

Keretrendszer kiterjesztése 1.

A modul alkalmával sajat Meterpreter Extension-t írunk.

Keretrendszer kiterjesztése 2.

Ez alkalommal is folytatjuk a Meterpreter Script írást Ruby segítégével, valamint Interactive Ruby Shell (irb) következik

Plusz modulok

Egy téma lesz ennek az alkalomnak a középpontjában: a Railgun.

Saját modul készítése

Auxiliary modul írás (Metasploit Unleashedből), Fuzzer modul írás és egyéb Payloadok (http, tcp) és okosságok szerepelnek ebben a modulban.

Nyomok vizsgálata és konzultáció

Az utolsó alkalommal megvizsgáljuk nyomainkat a Forensics segítségével, valamint konzultációra van lehetőség.

Utolsó alkalom pótlása
Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!