Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Bevezetés a JavaScript alapjaiba
Ingyenes bevezető
A kurzus alatt az alapoktól fedezzük fel a JavaScript világát. Megismerheted, miként vált egy egyszerű browserben futó nyelvből a világ egyik legnépszerűbb, széles körben használt nyelvévé. Megtanulhatod az alapjait a web modern, kliens oldali programozásának.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak a fejlesztőknek és érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Javascript alapjaival, mind kliens mind szerver oldalon egy gyakorlatorientált, részletes tematikájú tanfolyamon. A tanfolyam elsődleges célja ugyan a témával csak most ismerkedők bevezetése a Javascript alapjaiba, de hasznos azoknak is, akik meglévő ismereteiket szeretnék frissíteni, hogy azokat a haladó szintű tanfolyamunkon bővítsék tovább.Kezdő, és olyan haladó fejlesztőknek is, akik a Javascripttel még nem ismerkedtek meg.
Témakörök
JavaScript a nagyvilágban

Ez a fejezet bemutatja, hogy milyen eszközök futtatnak JavaScriptet, és miként kell ezeket használni. Megmutatja, hogy milyen módon tudja a böngésző és a NodeJS futtatni a JavaScript fileokat. Kiterünk arra, hogy milyen ezközök állnak rendelkezésre JS fejlesztés során.

JavaScript nyelv alapelemei

Ez a fejezet bemutatja a JavaScript nyelv alapelemeit és azt, hogy milyen típusok és hozzájuk tartozó operátorok használhatók. Megmutatja, hogy miként lehet változókat létrehozni és definiálni. Végigvezet a a vezérlő szerkezetek és függvények használatában és hogy miként lehet tömböket és objektumokat használni.

 
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!