Bevezetés a JavaScript alapjaiba
Ingyenes bevezető
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
8 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A kurzus alatt az alapoktól fedezzük fel a JavaScript világát. Megismerheted, miként vált egy egyszerű browserben futó nyelvből a világ egyik legnépszerűbb, széles körben használt nyelvévé. Megtanulhatod az alapjait a web modern, kliens oldali programozásának.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak a fejlesztőknek és érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Javascript alapjaival, mind kliens mind szerver oldalon egy gyakorlatorientált, részletes tematikájú tanfolyamon. A tanfolyam elsődleges célja ugyan a témával csak most ismerkedők bevezetése a Javascript alapjaiba, de hasznos azoknak is, akik meglévő ismereteiket szeretnék frissíteni, hogy azokat a haladó szintű tanfolyamunkon bővítsék tovább.Kezdő, és olyan haladó fejlesztőknek is, akik a Javascripttel még nem ismerkedtek meg.
Témakörök
1. JavaScript a nagyvilágban

Ez a fejezet bemutatja, hogy milyen eszközök futtatnak JavaScriptet, és miként kell ezeket használni. Megmutatja, hogy milyen módon tudja a böngésző és a NodeJS futtatni a JavaScript fileokat. Kiterünk arra, hogy milyen ezközök állnak rendelkezésre JS fejlesztés során.

2. JavaScript nyelv alapelemei

Ez a fejezet bemutatja a JavaScript nyelv alapelemeit és azt, hogy milyen típusok és hozzájuk tartozó operátorok használhatók. Megmutatja, hogy miként lehet változókat létrehozni és definiálni. Végigvezet a a vezérlő szerkezetek és függvények használatában és hogy miként lehet tömböket és objektumokat használni.

 
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!
Bevezetés a JavaScript alapjaiba tanfolyami videók
JavaScript a Nagyvilagban - II. rész
49 perc
2015. szeptember 16.
JavaScript a Nagyvilágban - I. rész
19 perc
2015. szeptember 16.
JavasScript nyelv alapelemei II.
47 perc
2015. szeptember 21.
JavaScript nyelv alapelemei I.
27 perc
2015. szeptember 21.
JavaScript nyelv alapelemei III.
86 perc
2015. szeptember 21.