Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
40 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
69 000 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A kurzus alatt az alapoktól fedezzük fel a JavaScript világát. Megismerheted, miként vált egy egyszerű browserben futó nyelvből a világ egyik legnépszerűbb, széles körben használt nyelvévé. Az előadások során megismerheted azt a nyelvet, aminek a segitségével olyan bonyolult alkalmazások keszültek, mint a Spotify, a Google Docs és játékok ezrei. Betekintest nyerhetsz a JavaScript szerver oldali alkalmazásába is, példaul abba, hogy miként lehet egyszerűen, pár sor segítségével file szervert keszíteni NodeJS környezetben. A kurzus végére megfelelő alapokkal fogsz rendelkezni, hogy a rengeteg JavaScript alapú technológia közül bármelyik elsajatításába belekezdj és el tudj igazodni közöttük.
Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak a fejlesztőknek és érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Javascript alapjaival, mind kliens mind szerver oldalon egy gyakorlatorientált, részletes tematikájú tanfolyamon. A tanfolyam elsődleges célja ugyan a témával csak most ismerkedők bevezetése a Javascript alapjaiba, de hasznos azoknak is, akik meglévő ismereteiket szeretnék frissíteni, hogy azokat a haladó szintű tanfolyamunkon bővítsék tovább.Kezdő, és olyan haladó fejlesztőknek is, akik a Javascripttel még nem ismerkedtek meg.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Témakörök
JavaScript a nagyvilágban

Ez a rész mindenki számára ingyenes, itt tudod majd megnézni!

Ez a fejezet bemutatja, hogy milyen eszközök futtatnak JavaScriptet, és miként kell ezeket használni. Megmutatja, hogy milyen módon tudja a böngésző és a NodeJS futtatni a JavaScript fileokat. Kiterünk arra, hogy milyen ezközök állnak rendelkezésre JS fejlesztés során.

JavaScript nyelv alapelemei

Ez a rész mindenki számára ingyenes, itt tudod majd megnézni!

Ez a fejezet bemutatja a JavaScript nyelv alapelemeit és azt, hogy milyen típusok és hozzájuk tartozó operátorok használhatók. Megmutatja, hogy miként lehet változókat létrehozni és definiálni. Végigvezet a a vezérlő szerkezetek és függvények használatában és hogy miként lehet tömböket és objektumokat használni.

Függvények

Ez a fejezet bemutatja, hogy miben különböznek a függvények a JavaScript világában a más nyelvekben megszokottakhoz képest. Bemutatja példakon keresztül, hogy miként működik a scoping javascriptben és mik azok a closure-ok. Megmutatja, hogy milyen különböző módjai vannak az argumentumok átadásának.

 
Objektumok

Ez a fejezet bemutatja, hogy miben különböznek az objektumok a JavaScript világában más nyelvekben megszokottakhoz képest. Megmutatja a különböző módjait az objektumok létrehozásának és annak, hogy miként működik az öröklődés.

Aszinkron programozás

Ez a fejezet bemutatja, hogy milyen módon lehet aszinkron folyamatokat futtatni és különböző eventeket használni. Megmutatja, hogy milyen módok vannak a hibakezelésre ilyen esetben.

 

Patternek es Modulok

Ez a fejezet bemutatja, hogy milyen patternek es anti-patternek fordulnak elő JavaScript programozás közben, és ezek mellett végigjárja, hogy milyen lehetőségek vannak modulok létrehozására.

Frontend Programozás I.

Ez a fejezet bemutatja egyszerű példakon keresztül, hogy hogyan lehet HTML oldalakba logikát csempészni JS segítségével és bevezet minket a DOM fogalmába.

Frontend Programozás II.

Ez a fejezet egy hosszabb példán keresztül megmutatja, hogy miként kell elkészíteni egy egyszerűbb frontend oldali komponenst.

Szerver Oldali Programozás I.

Ez a fejezet bemutatja egyszerű példákon keresztül, hogy hogyan lehet NodeJS alkalmazásokat készíteni és futtatni, és hogy ezek miként használhatóak. Ezek mellett bevezet az npm package manager használatába.

Szerver Oldali Programozás II.

Ez a fejezet egy hosszabb példán keresztül megmutatja, hogy miként kell elkészíteni egy egyszerűbb szerver oldali alkalmazást.

Ingyenes bevezető képzés
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!