Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Bevezetés a Java programozásba
Ingyenes bevezető
A Java a legnépszerűbb programozási nyelv a világon, több mint 9 millió programozóval és 3 milliárd Java futtatására képes eszközzel. Vonzerejét az adja, hogy ebben a nyelvben egyszerre írhatók mobilalkalmazások, szerveroldali és kliensoldali alkalmazások is, hardvertől és operációs rendszertől függetlenül. Másik nagy előnye, hogy ideális választás a zöldfülűek számára: ajánlott első programozási nyelvnek, mert nem csak széleskörűen használható, de remek logikával is rendelkezik. Képzésünk egyfajta kóstoló a nyelvbe, és magába a programozás világába is. A tanulást egy 40 órás, átfogó képzésen folytathatja a hallgató.
Előfeltételek
Alapvető programozási ismeretek.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
A képzés teljesen a nulláról indít, az induláshoz hasznosak az alapvető programozási ismeretek, de még az sem szükséges. Így olyan kezdőknek ajánljuk, akik az első nyelvükbe szeretnének elmélyülni. Hasznos azok számára, akik még éppen csak ismerkednek magával a programozással: a Java ideális első programozási nyelvnek, és a programozói szemlélet elsajátításához.
Témakörök
JAVA futtatási környezet bemutatása: fordítás, futtatás.
  • JAVA futtatási környezet bemutatása: fordítás, futtatás.
  • Kódszervezés a Java nyelvben
  • Eclipse IDE használata
  • Fejlesztett alkalmazás: Hello World, ASCII Art
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!