Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Ingyenes MVC alapozó
Felkészítő webalkalmazás-fejlesztéshez
November 6-án .NET webalkalmazás készítése nulláról elnevezéssel MVC-képzést indítunk, amihez megfelelő .NET-es, illetve webes alapokra van szükség. Eme online minitanfolyam célja ezen technikák/technológiák bemutatása és a szükséges ismeretek átadása. Elsőként áttekintjük azokat a C# nyelvi alapokat, amelyek nélkülözhetetlenek a mai modern alkalmazások fejlesztésénél, legyen szó akár webes vagy Windows alkalmazásról. Ezt követően megnézzük a webfejlesztés pillérjeként szolgáló HTML nyelvet, illetve a hozzátartozó CSS stílus leírónyelvet. Végezetül bepillantunk magába az MVC-be, és bemutatjuk, milyen itt egy "Hello World"-os weboldal készítése.
Előfeltételek
A tanfolyam különösebb előképzettséget nem igényel, minimális programozói tapasztalat elég lesz.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Azon kezdő fejlesztőknek ajánljuk, akik még csak most ismerkednek a Microsoftos és/vagy webes technológiákkal, vagy szívesen felfrissítenék korábban megszerzett ismereteiket. Kifejezetten ajánljuk azoknak, aki MVC-ben szeretnének fejleszteni, mivel itt megszerezhetik az ehhez szükséges minimális alapokat.
Témakörök
C#, HTML és CSS alapozó + MVC betekintés

C# alapozó

  • Fejlesztőkörnyezet, projekttípusok,
  • Változók, vezérlési szerkezetek, hibakezelés

HTML, CSS alapozó

  • Leíró nyelv, elrendezésvezérlők, egyedi megjelenés
  • Dinamikusság hozzáadása (kliens-, szerveroldalról (JS, ASP.NET))

MVC betekintés

  • Hello MVC
  • Megjelenítő rendszer
Amire szükség lesz:
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!