Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Ingyenes képzés: C# dióhéjban
avagy a modern .NET programozás alapjai C# nyelven
A C#-nyelv napjaink legfejlettebb programozási nyelve, melynek ismerete egyaránt fontos programozók és rendszerüzemeltetők részére. A programozók számára egyértelmű, hogy miért, a rendszergazdák számára pedig azért, mert ezáltal jobban megismerhetik, megérthetik kedvenc scriptnyelvük, a PowerShell működését. Az objektumok, kollekciók, változók, ciklusok minden informatikus számára nélkülözhetetlen információt jelentenek.
Előfeltételek
A programozás fogalmi szintű ismerete (pl. mi az a ciklus, mi az elágazás) szükséges, más előfeltétel nincs. Más programozási nyelvben szerzett korábbi tapasztalat egyszerre előny, és egyben kicsit hátrány is :)
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
C# kezdő tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnének mélyebben foglalkozni a .NET-programozással, de nem találnak rajta fogást, mert az alapok hiányoznak. A képzés elvégzése kellő alapokat teremt az utána induló Hatékony programozás .NET-ben tanfolyamunk elvégzéséhez.
Témakörök
Bevezetés a programozás rejtelmeibe – egy ronda konzolalkalmazás segítségével

A programozás alapkonstrukciói: változó, ciklus, elágazás, ojjektum. A C#-nyelv strukturális felépítése, szintaktikai alapelemek, névtér, osztály, utasítászárójel. Minden .NET objektum közös őse: az object, és a ToString() metódus. Változódeklaráció, a gyakori adattípusok (int, string, DateTime, decimal, string, bool, Guid) bemutatása egy-egy okos példán keresztül. Referenciális- és értéktípusok. A statikus osztályok, statikus metódusok szerepe. „Játék” karakterláncokkal, dátumokkal. Konstansok és/vagy enumok. Fordítás, futtatás, debuggolás. Végezetül rávilágítunk a lényegre a .NET Reflectorral.

A .NET programozás minket érintő és érdeklő része – egy gyönyörű WPF-alkalmazás kapcsán

Hogyan NE programozzunk adatmegjelenítést? Databind! Saját osztály létrehozása: minek? Mi az a metódus, mi az a properti, és minek az nekem? Hogy csináljak DLL-t? Objektum példányosítása, konstruktor, object initializer. Nullozható típusok. Kiíratási formátumok borzalmai, string.Format(). Típuskonverzió, „parszolás”. Kivételkezelés: try, catch blokk. Enumerálható (~[kör]bejárható) izék, foreach ciklus. Kik azok a generikusok?

Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!