Ez egy régebbi tanfolyamunk, melynek videóinak elérhetőségéért már nem tudunk felelősséget vállalni.
Ingyenes Java alapozó
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
4 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Az egyestés mini-oktatás célja, hogy lehetőséget teremtsünk a nyelvben járatlanok számára is arra, hogy részt tudjanak venni androidos képzéseinken, valamint bevezessük őket a nyelv alapjaiba. A gyakorlati előadás során végigvesszük mindazokat a fogalmakat és ismereteket, amikre az Android képzés épít, és amelyek meglétét alapnak veszi. Ezek többek közt a Java futtatási környezet bemutatása, a legfontosabb alapfogalmak, osztályok, alapszabályok, és gyakrabban használt beépített osztályok.
Előfeltételek
A programozás fogalmi szintű ismerete. Előnyt jelent, ha a résztvevő már látott/használt valamilyen programozási nyelvet.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
A képzés nulláról indít, ezért az induláshoz csak alapvető programozási ismeretek szükségesek. Így olyan kezdőknek is ajánljuk, akik az első nyelvükben szeretnének elmélyülni. A tanfolyam ideális azoknak a haladó programozóknak is, akik már rendelkeznek tapasztalattal, de a Javával most ismerkednének meg alaposabban. A tananyagban külön fókuszt kapnak a Java egyedi jellemzői más népszerű nyelvekkel összehasonlítva, így könnyen felmérhető majd, hogy mi hozható át a meglévő tudásból. Ajánljuk azoknak, akik később androidos fejlesztéssel szeretnének foglalkozni, androidos tanfolyamainkon továbbtanulni.
Oktató
Virág István

A NetAcademia fejlesztői oktatója

 

Témakörök
Java alapok

Mi is a JAVA? JAVA futtatási környezet bemutatása: fordítás, futtatás.
JAVA programozási nyelv alapjai: változók, ciklusok, feltételes elágazások.
Osztályok fogalma, létrehozásuk, tagváltozók, láthatósági szintek, metódusok.
Osztályok öröklődése, interfészek.
Fontosabb alaposztályok: Object, Integer, Boolean, Character, String, System, Math.
Gyakrabban használt beépített osztályok bemutatása: tömbök, dátumkezelés, kivételkezelés, fájlkezelés.

Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!