Ingyenes iOS alapozó
avagy felkészítő az iOS mobilalkalmazás-fejlesztéshez
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
4 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Az Objective-C számos ponton különbözik a "bevett" C-alapú programozási nyelvektől, a Javától és a C++-tól, ami sok, az utóbbi nyelvekben jártas fejlesztőt eltántorít az iOS-re fejlesztéstől. Többek közt ezeket a különbségeket vesszük számba a teljes iOS-fejlesztést bemutató kurzusunk, a App! iOS mobilalkalmazás-fejlesztés úgymond nulladik, ingyenesen látogatható óráján. Ezen a kurzuson megadjuk a kezdőlöketet az iOS fejlesztéshez: megismerkedünk az iOS platformmal és röviden áttekintjük a kapcsolódó alapfogalmakat.
Előfeltételek
Valamilyen objektum-orientált programozási nyelv ismerete (Java, C++, C#, stb.).
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
A kurzust azok számára ajánljuk, akik erős alapokat szeretnének szerezni iOS fejlesztés tanfolyamainkhoz. Azoknak, akik még csak most ismerkednek a nyelvvel, de később komolyabban szeretnének foglalkozni a felhasználói felületek fejlesztésével, és valós tapasztalatokkal rendelkező szakemberektől szeretnék elsajátítani a szakma fortélyait. Nyelvet vagy platformot váltóknak, akik más objektumorientált nyelvben már tudnak kódolni, de még nem ismerik a Javát.
Témakörök
iOS fejlesztési és Objective-C alapismeretek

Megadjuk a kezdőlöketet az iOS fejlesztéshez: megismerkedünk az iOS platformmal és röviden áttekintjük a kapcsolódó alapfogalmakat. Bemutatásra kerül a fejlesztőkörnyezet és megírjuk az első alkalmazásunkat, amelyet ki is próbálunk egy iPhone-on. Elkezdünk ismerkedni az Objective-C-vel, röviden beszélünk a C-s gyökerekről és belátjuk, hogy alapjába véve ez is csak egy objektum orientált programozási nyelv, akárcsak a Java vagy a C++.

Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!