Ez egy régebbi tanfolyamunk, melynek videóinak elérhetőségéért már nem tudunk felelősséget vállalni.
Ingyenes HTML5 betekintő
avagy így készül egy hálózatos játék HTML5-ben
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
5 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Ha már tudsz „HTML-ül”, de nem vagy képben az új szabvány lehetőségeivel, akkor ingyenes tanfolyamunkon közelebbről is megismerkedhetsz annak újdonságaival. Mindezt egy játékos, gyakorlatorientált előadás keretén belül, ahol egy közösségi játékot fogunk fejleszteni. Lesz benne hálózati kommunikáció, rajzolgatás, animáció, fizikai modellezés és közös játék a neten. Szóval csupa olyan dolog, amiről a HTML 5-ös verziója előtt még álmodni sem mertünk. Betekintő, kedvcsináló és mindenképpen hangulatfakasztó órákra lehet számítani!
Előfeltételek
A HTML-szintaxis ismerete szükséges. Akinek ez nincs meg, a tanfolyam előtt nézze meg néhány weboldal forráskódját, hogy tisztában legyen vele, mik azok a HTML tagek. Emellett nem árt, ha a jelentkező tudja, mi az a ciklus, elágazás, változó, vagy írt már programot bármilyen nyelven bármikor a múltban.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a HTML5 új képességeivel, és betekintést nyerni az általa biztosított lehetőségek tárházába, valamint a régi szabványt ért változtatásokba. Ehhez mindenképpen szükséges a HTML nyelv előzetes ismerete, lévén a képzést rögtön gyakorlati feladatokkal kezdjük. A képzés egyfajta alapozó, amit érdemes elvégezni azoknak, akik a sokkal átfogóbb és alaposabb HTML5 programozás tanfolyamunkon szeretnék tovább mélyíteni tudásukat.
Témakörök
A HTML5 alapjai

Játéktér készítés. Rajzolunk egy játékteret és néhány szereplőt - persze nem a Painttel hanem JavaScripttel. A sok szereplő közül egyet életre keltünk és érdekes mozgatásokat végzünk vele. 

A hálózatos játék logikájának elkészítése

Hálózati kommunikáció web szolgáltatáson keresztül. Játékosok vezérlése egérrel, billentyűzettel. Kapcsolódás a szerverhez és a játékparti beindítása.

Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!