Ingyenes Hálózatbiztonsági alapozó
Felkészítőtanfolyam a hálózatbiztonsági képzésünkhöz
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
4 tanóra
Az egyes alkalmak
Ár:
Ingyenes
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Április 18-án ismét Hálózatbiztonság képzés indul, amihez hálózatbeállítási, TCP/IP és hálózatmonitorozási alapismeretekre van szükség. Az egyestés mini-oktatás célja, hogy lehetőséget teremtsünk az alapismeretek megszerzésére azok számára, akik el szeretnék végezni a nagytanfolyamot, és biztosak szeretnének lenni abban, hogy a 40 órás tanfolyamhoz megfelelő a felkészültségük.Ennek az ingyenes képzésnek a további célja, hogy bepillantást nyújtson képzéseink működésébe és az 'IT Factory-érzésbe'. Aki csak a Youtube-ról vagy Google-ozással szedegeti össze az ismereteit, most kockázatmentesen megtapasztalhatja, mennyivel hatékonyabb tanulás egy szakértő oktató jól felépített előadását megnézni és párhuzamosan végigcsinálni vele a gyakorlatokat.
Előfeltételek
A felkészítőtanfolyam elvégzéséhez ismerni kell a hálózatok elvi felépítését, az IP-címzést, valamint - legalább fogalmi szinten - a TCP/IP protokoll működését.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Kinek ajánljuk?
A képzést azoknak ajánljuk, akik részt szeretnének venni az április 18-án induló Hálózatbiztonság tanfolyamon, de nem biztosak benne, hogy megfelelő hálózati alapismeretekkel rendelkeznek hozzá. A részvétel azoknak is hasznos lehet, akik fel szeretnék firssíteni TCP/IP, IPv6, VLAN és hálózatmonitorozási ismereteiket.
Oktató
Zsíros Péter

Vezető oktató, hálózatbiztonsági szakértő
 

Témakörök
Hálózati alapok

A tanfolyami környezet telepítését követően átvesszük gyorsan a hálózati alapismereteket, hogy a hálóztmonitorozáshoz már ezek ismeretében kezdhessünk hozzá. Az egyszerű forgalomelemzésen túl megnézzük, hogyan lehet összerakni egy középreállásos támadást, és egyben megismerkedünk egy példán keresztül egy valódi TCP-protokoll, jelen esetben RDP védelmi képességeivel.

A másik fontos témakör e virtuális hálózatok készítése, azaz hálózatok, és ezzel hálózati forgalmak leválasztása egymásról.

Végezetül kitágítjuk IPv6-ismereteinket: mi ez, hogyan képződik a cím, hogyan találják meg egymást a hálózaton az IPv6-os gépek, hogyan él együtt az IPv4 és IPv6.

Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!