Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Hyper-V alap
Ingyenes képzés, IT Camp 1.
A Hyper-V az egyik legnépszerűbb virtualizációs platform, ami a Windows Server 2012 részeként érkezett. A virtualizáció az a témakör, amivel minden informatikusnak foglalkoznia kell, lévén enélkül ma már nincs szerverterem, sőt maga a felhő-technológia sem. A Hyper-V legújabb változatának paraméter maximumai nem csak saját, korábbi változataihoz képest emelkedtek óriásit, de a többi platform tudását is több ponton meghaladja.
Kinek ajánljuk?
A tanfolyam sikeres követéséhez alapos Windows Server előismeretek szükségesek, mert alapfogalom-magyarázatra ebben a fél napban nincs idő. Hasznos előkészítő a Microsoft Virtual Academy-n elérhető, három videóból álló "Private Cloud" tananyag, melyet - regisztrációt követően - itt lehet megtekinteni: https://www.microsoftvirtualacademy.com/tracks/planning-building-and-managing-a-private-cloud
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A tanfolyamot azoknak az informatikusoknak ajánljuk, akiknek még nem volt lehetőségük/bátorságuk belekóstolni a virtualizációba, és érdemben még nem foglalkoztak a szerveroldali virtualizációval. A Hyper-V első platformként tökéletes erre a célra, nem csak azért, mert könnyen érhető, de az egyik legnépszerűbb és legtöbb funkcióval rendelkező, ingyenes platform. Ajánljuk azoknak bevezetésként, akik az IT Camp 2.: Hyper-V A-tól Z-ig tanfolyam keretén belül még alaposabban szeretnék bevetni magukat a platform rejtelmeibe.
Oktatók
Réczi Gábor

Rendszerüzemeltetés oktató

Fóti Marcell

A NetAcademia alapítója

Témakörök
Hyper-V telepítése és beüzemelése

Ezen az előadáson a hallgatókkal közösen, laborgyakorlatszerűen felépítünk a nulláról egy Hyper-V rendszert, beüzemeljük, majd megnézzük a legfonotsabb beállításokat.

A gyakorlat követéséhez az online hallgatóknak egy virtualizációképes üres géppel kell rendelkezniük (lehet akár egy laptop is, nem kell atomerőműre gondolni), amelyre a következő telepítőcsomagot kell előre feltelepíteni, majdnem hogy Next-Next-Finish módszertannal, csak arra kell ügyelni, hogy Enterprise Full változatot telepítsünk:

Windows Server 2008 R2 SP1

Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!