Sajnos ez a tanfolyam jelenleg nem publikus,minden erőnkkel a javításán dolgozunk!
Egyedi tematikájú tanfolyam
A moduláris szerkezetű tananyag a webfejlesztés minden kurrens és jelentős területét lefedi. Különlegessége, hogy a modulok TETSZŐLEGESEN, a jelentkező csoport igényeire szabva rendelhetőek meg, sőt, a modulokon belüli témakörökből is szabadon szemezgethetnek, így csak azt oktatjuk, amire valóban szükségük van! Ne pazarolja csapata idejét uniformizált tanyolyamokra, válassza ezt a lehetőséget, ha költség- és időhatékony megoldást keres. Valódi tudás - testreszabva! HOGYAN RENDELHETI MEG? Válogassa össze az Ön csapatának kellő témaköröket és/vagy modulokat. Jelölje be az alábbi űrlapon, mely modulok érdeklik, vagy írja le elképzelését és mi segítünk összeállítani egyedi tanfolyamát. Ezután megszervezzük az Önnek megfelelő időpontban és helyszínen.
Miért jó ez nekünk?
Ha ezt a tanfolyamot választja, eldöntheti, melyik modult vásárolja meg, így megspóroljuk Önnek az időt és a pénzt, hiszen csak arról beszélünk, amire Önnek és csapatának valóban szüksége van! A tanfolyamot ráadásul igény szerint az Önök cégének székhelyén tartjuk!
Tananyag
Valódi kérdésekre adunk valódi válaszokat. A moduláris szerkezetű tananyagot úgy állítottuk össze, hogy a webfejlesztői csapatok számára tetszőlegesen összeállítható tanfolyam jöjjön létre. Csak azért fizet, amire valóban szüksége van!
Oktató
Cserkó József

Webfejlesztés oktató

Témakörök
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!