Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
8 óra
Az egyes alkalmak
Ár:
24 000 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Ezen a tanfolyamon a Windows Server 2016 leghasznosabb újdonságait nézzük végig és próbáljuk ki. A Just Enough Administration (JEA!) egy PowerShell-alapú eszköz a rendszergazdai hozzáféréssel rendelkező "kétes alakok" jogosultságainak karbantartására. Gazdag beállítási lehetőségei és scriptelése fontos új tudomány!

A Local Admin Password Solution (LAPS!) pedig végre megoldást nyújt a tartományban lévő számítógépek helyi SAM-jában tárolt adminok jelszavainak központosítására, Nem kell többé külön kockás papírra felírni, hogy melyik gépen mi a helyi admin jelszava - hisz eddig úgyis ugyanaz volt, nemde?

A Hyper-V újdonságaival oldalakat lehet megtölteni, ebből szemezgetünk most néhányat. És hogy mi a Nanoserver? Szerverméretben még mindig van lejjebb: a NanoServer a Server Core kisöccse, aki minimális erőforrásigénnyel rohangál a hardveren.
Előismeretek
A Windows Server 2012 ismerete előnyt jelent ezen a tanfolyamon, mert azokról az alapokról indul a képzés.
Online részvétel
A tanfolyamot felszerelt tantermünkben, és akár otthonról is követheti élőben. A chaten keresztül felteheti kérdéseit az oktatónak, és korlátlanul visszanézheti a tanfolyami alkalmakon készült felvételeket.
Kinek ajánljuk?
A tanfolyam azoknak ajánlott, akik már járatosak a Windows Server és Desktop előző verziói üzemeltetésében, de szeretnének megismerkedni a Windows Server 2016 operációs rendszerrel újdonságaival.
Oktatók
Réczi Gábor

Rendszerüzemeltetés oktató

Barcsi Tamás

Vezető oktató, rendszerüzemeltető

Kilin Attila

Rendszerüzemeltetés oktató

Témakörök
Just Enough Administration
Local Administrator Password Solution
Hyper-V
NanoServer
Kapcsolódó tanfolyamok
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!