Bevezető a Wireshark képzéshez
Ingyenes bemutató képzés
Ingyenes
Hossz: 3 óra
Letöltések
Ingyenes miniképzésünk egyben a Network monitorozás Wiresharkkal tanfolyam első napja is egyben, amelyen a világ legnépszerűbb network monitor alkalmazásának rejtelmeibe vezetünk be téged. A Wiresharkot rendszergazdák, hálózati biztonsági szakemberek és fejlesztők milliói használják napi szinten. Fő jellemzője, hogy ingyenesen használható, és rengeteg funkciót kínál a hálózat méréséhez és megfigyeléséhez. Az első foglalkozáson már alaposan bedobunk a mélyvízbe: megismerheted többek közt a program felépítését, a capture-ök beállításait, a fileset kreálást. Amennyiben ez meghozza kedvedet a programhoz, az átfogó kurzust elkezdve végül saját dissectorok írását is elsajátíthatod, és bátran kérdezhetsz az oktatóktól!
Oktató
Zsíros Péter

Vezető oktató, hálózatbiztonsági szakértő
 

Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A tanfolyamot olyan rendszergazdák számára ajánljuk, akik könnyen és gyorsan szeretnének hibakeresést végezni, egy direkt erre a célra kifejlesztett programmal. Akik szeretnék megismerni a legelterjedtebb network monitoralkalmazást, és annak funkcióit. Olyanoknak, akik hálózatüzemeltetéssel foglalkoznak, és fontos számukra a hálózat forgalmának analízise. Azoknak, akik a Wiresharkot később haladó szinten szeretnék elsajátítani, vagy csak jól jönne a program alapfokú ismerete.
Részletes tematika
Letöltendő anyagok
Bevezető oktatás
2015. augusztus 3., hétfő, 17:00 - 20:15