Swift Meetup Előadássorozat
Compiler 6/6: Compilerfejlesztés - Ingyenes online közvetítés
Hossz: 3 óra
Letöltések
A Swift meetup fordítóprogramokról szóló sorozatának ötödik részének témája az optimalizálás. Megismerkedünk a különféle magas- és alacsonyszintű compiler optimalizációkkal, az ezekhez szükséges köztes reprezentációk és algoritmusok használatával, valamint ezek “klasszikus” és modernebb implementációs módszereivel is. Az alkalom során a múltkori kódot fogjuk továbbfejleszteni, így továbbra is szükség lesz az LLVM és a Clang friss, forrásból telepített verziójára, valamint egy olyan Unix-szerű operációs rendszerre, amelyen lefordítható (és elfut) a Swift. A meetup helyszíne: Sanoma MDC (földszinti tárgyaló)
Oktató
Lizik Gábor (Sanoma MDC)

Sanoma MDC-iOS developer

Kinek ajánljuk?
Azoknak ajánljuk ezt a sorozatot, akik kíváncsiak a Swiftre. Mivel a nyelvet 2014-ben jelentették be először ezért még újszülött és nagyon dinamikusan változik. Ennek ellenére töretlen a népszerűsége és az új és modern tulajdonságoknak köszönhetően nagyon könnyű dolga van az újjoncoknak. Nagyon könnyű elsajátítani az alapokat, semmi felesleges lépés nem hárul a kezdők elé. A haladók pedig örülhetnek a modern nyelvi elemeknek mint pl a funkcionális programozás, protokol alapú programozás. Ezek segítségével bonyolultabb problémák is egyszerűen leírhatók.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Részletes tematika
Compiler 3/6: Szemantikus analízis
2015. december 16., szerda, 19:00 - 20:30
Compiler 5/6: Optimalizáció
2016. február 28., vasárnap, 19:00 - 20:30
Compiler 6/6: Compilerfejlesztés
2016. június 6., hétfő, 19:00 - 20:30