Bevezetés a Raspberry PI és a beágyazott szoftverfejlesztésbe
Ingyenes
Hossz: 10 óra
Letöltések
Már régóta érdekel a Raspberry PI-re való fejlesztés, de nem tudod, hogyan vágj bele? Azt sem tudod, hogy eszik-e vagy isszák a GPIO-t, és hogyan tudnád működésre bírni ezt az apró szerkezetet? Ingyenes tanfolyamunkon mindent elmagyarázunk neked, amit első körben tudnod kell a PI-ről és a beágyazott rendszerekről. Az erős elméleti alapokat minél több gyakorlati példával szemléltetjük, mellőzve a száraz és érthetetlen magyarázatokat. A tanulást ezután A Raspberry PI és a beágyazott szoftverfejlesztés tanfolyamunk-on folytathatod, ahol már merészebben vetjük bele magunkat a témába. A tanfolyam A Raspberry PI és a beágyazott szoftverfejlesztés tanfolyam bevezető oktatása.
Oktató
Kiss Mátyás

Raspberry PI oktató

Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Hobbistáknak, startupoknak, üzemeltetőknek, fejlesztőknek – mindenkinek, akit érdekel ez az egyre jobban elterjedő platform. A kezdő csoport után sem hagyunk magadra: a haladó tanfolyam és különböző szakirányaink során tovább specializálódhatsz. Bár kezdő tanfolyamról van szó, a kezdő szó itt a Raspberry PI-ben kezdőket jelenti, nem pedig az informatikában zöldfülűeket. A gördülékeny haladáshoz elengedhetetlen a programozói alapismeret és hasznos a Linuxban való jártasság is – ám akkor sem kell aggódnod, ha ismereteid elavultak, pár órában leporoljuk őket.
Részletes tematika
Ingyenes bevezető
2015. szeptember 28., hétfő, 16:45 - 18:30
Általános GPIO lélektan, gyakorlati problémák a GIPO-n + 30perc
2015. október 1., csütörtök, 16:45 - 20:30
C programozás frissítő, maszkolások, típusok+30perc
2015. október 5., hétfő, 16:45 - 20:30