Close

Oktatókat keresünk

Informatikai, szoftverhasználati, programozási témakörökben keresünk oktatókat nappali, vagy munkaidő utáni élő, online képzéseinkhez.


Mihez értesz? Mondd el! Mutasd meg! Taníts nálunk!

100+

Kik vagyunk?

A NetAcademia Oktatóközpont az ország egyetlen online képzéseket nyújtó oktatási intézménye. Azért vagyunk, hogy mindenkihez eljuttassuk az informatikai tudást, földrajzi helytől, távolságtól, időkorlátoktól függetlenül.

20000

18

Oktató

Év

Tanfolyam

45

Hallgató/év

Interaktivitás

Mindenre megtanítunk, amit az online oktatásról tudnod kell. Nem olyan, mint a tanteremben, de nem ördöngösség!

Íme néhány specialitás:

Az előadásról felvétel készül azok kedvéért, akik mégsem értek rá aznap. Így senki nem marad ki, le és el, együtt a csapat.

Gyakorlatorientált

Ettől ne ijedj meg. Saját tematika alapján könnyebb oktatni, mint máséból. PPT-t ne gyárts! A többit elmondjuk.

Semmi PPT, semmi mellébeszélés, csak közös munka! Mutasd meg, mit hogyan kell csinálni a gyakorlatban! Just do it.

Mit kell tudni az online oktatásról?

Rugalmas időbeosztás

Saját tananyag

Reggel? Délben? Este? Hétvégén? Mindig találsz hallgatóságot a tanfolyamodra, hisz a neten senkit nem köt az utazás, munkaidő.

Cset, szavazófelület, kérdések, válaszok a "megszokott" módon. Mindenki kérdezhet, bárki válaszolhat, persze a tanár is.

Élő közvetítés

Videófelvétel

Beszéltél már Skype-on? Olyasmi, de mégsem, hiszen százan vagytok. Egyetemi nagyelőadó? Olyasmi, de mégsem, mert van interakció.

A legjobb, ha élőben kipróbálod. Hallgatóként. Ezért hoztuk létre exkluzív, ingyenes tanártovábbképző képzésünket, ahol mindent megtudsz, és minden kérdésedre választ kapsz, ha jelentkezel oktatónak.

Oktatói szintek

Junior oktató

Az online oktatási módszertan és rendszer használatának elsajátítását igazoló vizsga birtokában Seniorrá válsz. Seniorként a lehetőségek kitárulnak, elmélyülhetsz a témakörödben, Mesterkurzusokat vállalhatsz, vizsgáztathatsz stb.Mindenki Junior szinten kezd, mivel online oktatásban többnyire senkinek nincs gyakorlata.

A Junior feladata a rendszer, a módszertan, az ügyfelek, a kommunikáció és a lehetőségek megismerése a gyakorlatban, valamint tematikaalkotás, tanfolyamtartás, gyakorlás.Senior oktató

Két oktatói szintet különböztetünk meg, Junior és Senior.

A titulus nálunk nem a korral jár! Akár 20 évesen is lehetsz Senior - de 60 évesen is Junior.

"

Ha megkérdezünk egy tanárt, hogyan tett szert a saját tudására, a legritkább esetben kapjuk válaszul, hogy valaki addig dumált neki, amíg ő mindent meg nem tanult. Mindannyian a gyakorlatot jelölik meg tudásuk forrásául. Akkor miért hiszik, hogy dumálással át lehet adni, ami a fejükben van?

Sir Ken Robinson

"

Haladj a korral, haladj velünk!

A hagyományos tantermek tíz éven belül eltűnnek a felnőttoktatásból. Lépj időben, tanuld meg az új világrend oktatási módszereit most! Taníts nálunk!