Ingyenes bevezető oktatás a MySQL képzéshez
avagy barátkozás a MySQL-el
Ingyenes
Hossz: 2 óra
Letöltések
A MySQL napjaink legelterjedtebb adatbáziskezelője. Népszerűsége abban rejlik, hogy a teljesen nyílt forráskódú LAMP (Linux–Apache–MySQL–PHP) összeállítás részeként költséghatékony és egyszerűen beállítható megoldást ad dinamikus webhelyek szolgáltatására. Mini-oktatásunk célja, hogy egy rövid áttekintőt adjunk a teljes MySQL képzésről, ezáltal pedig eloszlassuk a jelentkezéssel kapcsolatos kételyeket is. A kétórás alkalom során a hallgató egyelőre a MySQL szerver használatával és funkcióival ismerkedhet meg.
Oktató
Virág István

A NetAcademia fejlesztői oktatója

 

Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Ingyenes alapozó képzésünket azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek az egyszerű, eredményes és költséghatékony adatbázis-kezelés iránt, és szeretnék közelebbről megismerni a MySQL-ben rejlő lehetőségeket. Azoknak, akik első körben a MySQL szerverek alapjaira kíváncsiak, és megismernék az adatbázismodell tervezés folyamatát, valamint az egyszerűbb lekérdezéseket. Tanulmányaikat ezután a szabatosabb, minden részletre kiterjedő MySQL adatbázis-kezelés tanfolyamunkon folytathatják.
Részletes tematika
Bevezető a MySQL világába
2014. november 24., hétfő, 18:00 - 20:00